Contrar așteptărilor, bărbatul care te iubește te va lăsa să pleci dacă asta-ți este dorința. Nu, nu renunță la a lupta pentru tine, ci-ți dă libertatea de a fi fericită după bunul plac al sufletului tău.

Știu, parcă nu-ți vine să crezi asta, dragă femeie, dar dacă tu îți dorești să pleci unde crezi că-ți este mai bine, de ce să se opună omul care te iubește? Cel mult, te va aștepta un timp, cu speranța că te vei întoarce, dar, cu siguranță, nu-ți va deveni obstacol în calea fericirii tale.

Bărbatul care te iubește îți dorește tot binele și-și dorește ca tu să fii fericită. Și știe că există și riscul ca el să nu fie în planurile împlinirii tale. Așadar, te lasă liberă. Liberă să alegi, liberă să trăiești, liberă să alegi ce anume te face fericită.

Acest bărbat, contrat așteptărilor, nu este egoist, oricât de greu îi este să te lase să pleci. Ș-acceptă plecarea ta fără să te condamne pentru ceva. În definitiv, dacă ar fi fost el în locul tău, ar fi avut aceleași așteptări de la tine.

Dragă femeie, să știi că bărbatul este capabil de sacrificii ce, uneori, sparg bariera logicii. Doar pentru că te iubește și înțelege că iubirea nu înseamnă să ții pe cineva cu forța, ci să-l lași să-și facă de cap.

Dacă mă întrebi pe mine, da, aș renunța la femeia pe care o iubesc dacă ea mi-ar cere-o. N-aș ezita, n-aș protesta, nu m-aș pune în dreptul ușii. Aș lăsa-o să plece unde-și dorește. Singurul lucru pe care i l-aș spune ar fi că dacă se hotărăște să se întoarcă, s-ar putea să devină puțin cam târziu. Nu voi aștepta o viață, dar suficient încât să realizeze ce-i fericirea pentru ea. Da, mi-ar fi greu, probabil că aș simți că am pierdut jumătate din mine, dar, cu timpul, aș realiza că a fost alegerea corectă pentru amândoi.

Dacă un om îți este sortit, va fi al tău, se va întoarce la tine, iar tu vei putea să-l rimești înapoi în suflet.

Adam a trăit asta și vei putea descoperi multe alte lucruri în volumul II al romanului. Îl poți comanda de aici – http://bit.ly/2mzZAA7.