Păi cum să nu atribui măcar o parte din fericirea femeii unui bărbat? Hai, recunoaşteţi că bărbatul din patul şi viaţa voastră vă dă o mână de ajutor atunci când vine vorba de fericire. Nu fiţi mândre căci mândria exagerată nu vă face mai femei, ci tocmai sinceritatea şi meritele recunoscute vă formează ca femei mişto.

Un bărbat care ştie cum să-şi facă treaba va fi mereu bucuria unei femei, în caz contrar ori se va trezi singur într-o dimineaţă, ori va deveni cea mai proastă întâmplare din viaţa femeii. Un bărbat devotat ştie că ce are acasă este totul când nu are nimic. Un bărbat devotat este un orgasm ce ţine o viaţă întreagă pentru femeia lui.

Nu se va ascunde să-ţi spună că te iubeşte, dar o va face strategic, dar să ştii că nu te va sugruma cu îmbrăţişări, îţi va opri respiraţia la fix cu un sărut. Dacă nu este disperat şi-ţi dă suficient spaţiu, să nu crezi că nu-i pasă. Ba chiar îi pasă destul de mult încât ştie că ai nevoie de timpul tău, cu tine, cu fetele, cu colegii de facultate ori muncă. Şi el are nevoie de astfel de momente.

Un bărbat devotat femeii îi va înţelege nevoile, dar nu va lua de bun orice-i cere ea. O va penaliza, dar cu dragoste, atunci când ea începe să o ia pe câmpii. Un bărbat devotat nu este egal cu o cârpă de care să te ştergi cu orice ocazie. Unul d-asta devotat nu uită că are o coloană vertebrală şi are pretenţia să nu i-o rupi dacă el ţi-o lasă în pace.

Dragă femeie, pe bărbatul ăsta de care-ţi vorbesc nu trebuie să încerci să-l ţii în zgardă. Lasă-l liber şi-ţi va aduce toată fericirea de care ai nevoie, căci are o singură casă, un singur acasă, o singură persoană în cap şi-n suflet.