Pe bune, Doamne ajută! Mai că-mi vine să mă pun în genunchi şi să fac vreo trei plecăciuni. Bă, mai există şi femei adevărate, nu doar piţi di pi şentru care beau Perrier doar pentru că este 15 lei sticla şi nu e 7 ca aia de Dorna pe care o beau toţi săracii. Mai sunt şi femei d-alea care ştiu că geanta Michael Kors nu-i oferă neapărat mai multă valoare decât o geată de la vreun butic.

Bă, suntem norocoşi, noi bărbaţii, că mai există cele care, deşi ştiu că au şi fund, şi ţâţe, şi faţă, şi spate, aleg să ne arate mai întâi ce gândesc şi, dracului, suntem plăcut surprinşi. O femeie care doar arată bine este bună de f..ăcut dragoste cu ea, una care este doar inteligentă e bună de-o conversaţie fascinantă, dar una care arată şi bine şi o mai şi duce şi capul, pe lângă calitatea de raritate, este o adevărată bombă.

Suntem norocoşi că mai există femei adevărate care preferă să facă bani pe forţele proprii şi să ne ceară să fim fideli, decât să ne ceară bani  şi să li se rupă de ceea ce facem. Mai există încă femei pentru care demnitatea este o calitate, nu doar un cuvânt din Dex.

Există femei adevărate care îţi fac genunchii să tremure cu simpla lor prezenţă în preajma ta, nu doar atunci când sunt cu capul în zona mediană a corpului tău. Slavă Domnului! Bine că mai există şi femei care, pe lângă penis, trezesc fantezii, sentimente puternice, dorinţe nestăvilite, dor, respect, apreciere.

Femei adevărate care sunt frumoase şi înainte de culcare, pentru că ştiu să-şi folosească atuurile cu care s-au născut, nu doar trusa de machiaj profesional din dulapul cu cosmetice pe care au cumpărat-o. Mai există femei care te întreabă cine eşti şi nu ce deţii, căci pentru ele este mai importantă calitatea decât cantitatea. Pentru ele este fix zero dacă ai lucruri scumpe, dar eşti un om ieftin.

E numai bine că încă mai există acest tip de femeie!

În faţa lor, jos pălăria!