Serios, e nasol să te crezi femeie și să nu fii. Îmi vei spune că ai 25 de ani, deci ești femeie. Ai dreptate, biologic ești, dar a fi femeie se rezumă doar la acel număr ce reprezintă anii tăi? Nu cumva se referă și la atitudine, idealuri, principii?

Nu ești mişto dacă îți umblă ochii mai mult după banii unui bărbat, decât după o carieră de succes. E mai facil să ai fără efort, dar nu vei obține prea mult respect în felul acesta. O femeie adevărată pune preț pe cariera ei și, încă de când e fată, știe că pierzând timpul nu va obține ceea ce își dorește. Așadar, alege să își stimuleze intelectul, fără a neglija partea fizică. Ce-i drept, nu toți vom fi manageri de mari companii, medici renumiți ori savanți. Putem fi și vânzători, croitori și lista poate continua, atât timp cât ne păstrăm integritatea morală. Așadar, să nu tragi concluzia că doar cele cu o poziție socială peste medie sunt femei. Nu! O vânzătoare este mai de apreciat decât una care a ales să facă diverse compromisuri pentru a ajunge în vârf.

O femeie mișto nu se joacă cu sentimentele unui bărbat. Eventual, se va juca doar cu mintea lui, cât să nu-i devină moale. Și se va juca împreună cu el atunci când sunt ei doi. O asemenea femeie nu îl va dezamăgi și nici nu își va alege bărbații cei mai de evitat. Ea, alături de el, va sădi sinceritatea atât în relație, cât și în viața ei. Când ești femeie matură stabilești încă de la început cu bărbatul din fața ta ce veți avea – o relație pentru a vă ocupa timpul și patul sau una în care veți împărți aproape totul. O femeie mișto nu își va bârfi iubitul cu prietenele de cafea – va spune cât este necesar.

Cea de care-ți vorbesc va avea principii puternice şi clare, va avea „de aici până acolo” și „mai mult nu se poate”. Se va respecta atât pe sine, cât și pe restul. Tot ea înțelege că odată pierdută, demnitatea nu prea mai poate fi recâștigată. Ca atare, nu o va pierde pentru nimic în lume.