Îți deschid rochia, cea neagră și decupată la spate. O las să cadă jos de pe tine. Te cuprind în brațe, de la spate, și te sărut pe umăr. Nu purtai sutien. Îmi adăpostesc mâinile sub sânii tăi. Simt că inima îți bate din ce în ce mai repede.

Lași capul pe spate și, în același timp, îți lași gâtul descoperit. Te sărut pe gât, apoi te mușc ușor de lobul urechii. Ți s-a făcut pielea de găină. Te întorci spre mine și îmi dai cămașa jos. Îți lipești sânii de pieptul meu. Și mă săruți. Lung, pasional, apăsat, ca și cum ziua de mâine nu ne va mai prinde împreună. Nu știu dacă este un sărut de „adio” sau unul de „rămâi o viață lângă mine”.

Ai considerat că erai în dezavantaj, din moment ce tu erai doar în lenjeria ta neagră. Ca atare, mi-ai desfăcut mai întâi cureaua, apoi pantalonii. Au căzut imediat. Totuși, ai vrut să fii în avantaj, așa că mi-ai dat jos și boxerii. Zâmbeai. Te voiam acolo, pe parchet, pe canapea, din picioare ori de la spate. Nu prea contează poziția.

M-ai privit cu subînțeles, dându-mi de înțeles că preiei tu comanda. Am acceptat, fără să protestez. Apoi ai început să mă săruți și te-ai oprit exact acolo unde trebuie. Îmi tremurau genunchii. Mă lași pe mine, să-ți mulțumesc așa cum se cuvine? Dai din cap în semn că-mi permiți. Te întind pe canapea, pe burtă, și te pătrund. Gemi și îți arcuiești ușor spatele. Ce-mi place! În astfel de momente, gemetele tale sunt suntele perfecte pentru mine. Cu o mână te ridic de abdomen ș-ajungem în poziția clasică, pe la spate.

De fiecare dată când te pătrund, gemi tot mai tare. Șșș, ne aud vecinii de deasupra. Nu-ți pasă nici de vecini, nu-ți pasă nici că e geamul rabatat și s-ar putea să ne audă cineva, căci volumul îți este crescând. Te apropii de punctul 0. Te simt. Te las deasupra să te miști așa cum vrei tu, te cunoști mai bine ca mine. Îmi las mâinile să-ți descopere pentru a mia oară corpul. Te simt umedă, din ce în ce mai umedă. Zvâcnești. Tremuri.

Nu te las, încă puțin. Da, așa, stai pe spate și lasă-mă să stabilesc eu ritmul. Evident, mai cu viață și adânc. Ori facem sex, ori ne jucăm. Eu, să știi, prefer prima variantă – să facem sex.