La început am simţit cum aluneci spre a-mi călca bărbaţia în picioare, de a îmi arăta că femeia este mereu cea victorioasă, dar tu nu ştiai, pe atunci, că deja te puteam pătrunde, şi nu doar când suntem dezbrăcaţi. Te puteam pătrunde până-n măduva oaselor, te puteam citit şi atunci când ai crezut că m-ai putea transforma într-un sclav sexual, căci aveai impresia că toţi bărbaţii pot fi cumpăraţi cu nişte partide de sex nebun.

Sex pot găsi la orice colţ, nu-mi fac griji din acest punct de vedere. Poate că nu e ca cel pe care-l fac cu tine, dar, în definitiv, sexul prost sau sexul bun tot sex se numeşte. Singura diferenţă, dacă ar fi fost prost, ar fi fost că nu mi-aş fi amintit aşa bine de acea femeie.

Revenind, orice ai vrea să joci cu mine, ţi-ai găsit egalul, draga mea! Nu mă poţi juca pe degete, nu-mi poţi juca nici sufletul la cazino, poate-poate vei câştiga puţină faimă pe seama mea. Sau, şi mai rău, să câştigi o satisfacţie bolnavă. Nu, te asigur că-ţi fac jocul fix până la limită şi nimic mai mult. Îmi place când stai deasupra, îmi place cum te mişti, ce văd şi ce simt când sunt în tine. Nu neg. Dar îmi place mai mult să ştiu că, dincolo de sex, am o femeie sinceră la braţ, nu una care încearcă să mă transforme-n pion pe tabla ei de joc.

Între noi, nu dăm cu zarul pentru următoarea mişcare. Nici nu băgăm 10 lei la vreun aparat mânuit. Nu-ţi permit să mă pierzi aşa simplu, şi nu-mi permit să te las să câştigi nemeritat. Îmi place să domin, ai dreptate, dar pe lângă dominarea care, de cele mai multe ori, este temporară, îmi place să convieţuiesc de la egal la egal cu femeia mea. Mă rog, femeia e a mea doar metaforic, de dragul exprimării, căci altfel femeia îşi aparţine ei, nu vreunui bărbat. La fel şi pentru bărbaţi.

Deci, ce-ai vrea să joci? Sufletul meu în picioare sau cartea norocoasă?

P.S.: să ştii că prima opţiune îţi este indisponibilă, oricât de fatală ai vrea tu să fii.