Dacă n-o vrei, nu ţine locul ocupat! Dă-i drumul la mână şi lasă locul liber. Poate că un alt bărbat aşteaptă la colţ plecarea ta pentru a-i bate politicos la uşa sufletului ei şi, după ce-i intră-n casă, începe să-i ofere fericirea ce i-a lipsit cât a fost cu tine.

Tu, cel care o ai, dar n-o simţi, înţelege că plecarea nu înseamnă să-ţi pierzi orgoliul ori masculinitatea. Dacă te lasă femeia pe dinafara vieţii ei, nu înseamnă că n-ai fost un bărbat bun, ci doar nepotrivit. Ori potriveala asta se întâmplă o singură dată în viaţă, cu o singură persoană. Să laşi locul liber dacă n-o vrei este o dovadă de bărbăţie, de responsabilitate, de altruism şi de respect. Să-l ţii ocupat pentru a nu avea şansa la fericire este o prostie.

Nu ţine locul ocupat de teamă că ea ar putea fi fericită înaintea ta, căci să obţii fericirea nu-i un concurs. Ea vine în momente diferite pentru fiecare om în parte. Dă-i voie să aibă parte de ceea ce-i lipseşte cu tine, mai ales că eşt conştient că-i doar o risipire ceea ce aveţi voi. Că certurile-s dese, că doar certurile au mai rămas. Şi câte-o noapte de sex. Şi promisiuni de ambele părţi, despre care ştiţi amândoi că nu vor fi împlinite niciodată.

Poate te întrebi de ce nu pleacă de la sine putere de lângă tine. Nimic greşit. Din experienţa mea, femeile se leagă mai profund de bărbat, cred mai mult în relaţie, speră mai mult că va fi bine. Poate că-s prostuţe sau poate că-s sufletiste şi visătoare. Şi poate c-a încercat să se rupă de tine, dar de fiecare dată ţi-a căzut în plasă atunci când ai venit s-o împaci. Şi poate ai venit s-o împaci, conştient fiind că nu vă potriviţi, doar pentru că nu puteai accepta singurătatea.

Poate că-i timpul să laşi liber locul tău, însă doar tu ştii ce trebuie să faci!

Cele două volume ale romanului pot fi comandate de aici – http://bit.ly/2nXZE1o! În plus, beneficiezi de transport gratuit!