Draga mea femeie, serios, să fii fraieră nu e o calitate de cinste. Te întrebi de ce-ţi spun că eşti fraieră, este? Păi hai să-ţi zic ce cred eu, să-ţi demonstrez cumva că nu vorbeşte gura fără mine.

Uneori, te implici fix când nu trebuie, deşi ai în faţa ta, pe dreapta drumului, un indicator imens ce-ţi urlă un mare „Stai dracului pe fundul tău!”. Aici chiar se aplică vorba şoferilor bărbaţi – nu cunoşti foarte bine semnele de circulaţie şi conduci imprudent. Diferenţa este că doar tu vei fi cea lovită. Şi nu, nu încerc să stric piaţa bărbaţilor care sunt ascunşi în spatele acelui mare stop. Deh, teribilism cu suflet ce eşti! Ai mai mare grijă de tine, te rog!

Uneori, ne consideri pe noi, ăştia cu valori mari ale testosteronului, nişte porcuşori. În felul ăsta, cum vrei să mai fii tu fericită? De ce îţi tragi singură covorul de sub picioare când ai vizitat doar vreo câteva apartamente? Ai răspuns la întrebările astea? Pe bune, opreşte-te să ne mai consideri pe toţi aşa – printre noi se mai aud şi grohăituri, dar dacă ai ochii şi sufletul deschise, te asigur că vei alege un bărbat fără codiţă ondulată. Am încredere în tine!

Uneori, eşti exagerat de geloasă. Şi în acele momente semeni cu un taur ce tocmai a văzut fâşia din material roşu. Ba chiar, în astfel de momente eşti cel mai bun regizor de drame, ai putea câştiga un Oscar pentru regie, n-am dubii deloc. Nu te mai transforma în Sherlock Holmes de fiecare dată când îşi lasă telefonul ori laptopul nesupravegheat – o să strici totul. Un bărbat mincinos nu este o mare pierdere, dar un bărbat sincer care a plecat pentru că erai bolnavă de gelozie s-ar putea să provoace nişte usturimi sufletului tău. Sunt sigur că vei și te va iubi frumos!

Nu mai fi fraieră, dragă femeie!