Dimineața, mă uit la tine cum dormi. Razele soarelui luminează un chip pe care este transpusă toată liniștea din lume. Strâmbi din nas încercând parcă să convingi lumină să nu-ţi răpească somnul pe care îl iubești, uneori, cred eu, mai mult decât mă iubești pe mine..
Nu aş vrea să te pierd în valurile timpului, căci, fără dsicuție, cred că m-aş pierde pe mine însumi. Te iau în braţe, mâinile mele devenind ziduri calde ce împrejmuiesc cea mai frumoasă fortăreață în care am, ascunse, toate bogățiile sufletului meu.
Când un bărbat întâlneşte o femeie care-i stârnește cele mai nebuneşti trăiri, el trebuie să încoroneze regină peste tărâmurile fiinţei sale. Cu fiecare tresărire a sufletului ajungem mai aproape de frumos, altfel suntem caricaturi gri desenate de banalitate.
Dimineaţa, îmi place să mă gândesc la tine, chiar dacă eşti la o respiraţie distanţă.
Tu eşti femeia care îmi alimentează imaginaţia cu fiecare atingere ce lasă urme pe pielea mea. Urme de om ce iubeşte sincer.
Şi cel mai frumos lucru este că nu împart cu tine doar un pat. Împart o iubire liniştită pentru că m-ai învățat să nu îmi fie teamă să ţin un om de mâna mai mult timp. Împart nopțile în care ne proiectăm pe tavan cele mai frumoase filme în care noi suntem actorii principali, scenarişti şi regizori. Iar sufletul… nostru este naratorul. Şi împart dimineţi. Şi o viaţă.
Te trezeşti, printre gene, privirea ta mă întreabă ce fac.i
– Îmi place să te privesc dimineaţa.
Privirea ta mă întreabă dacă dimineața e un moment special.
„- Dimineaţa este a celor ce iubesc!”