Există o regulă nescrisă – dacă n-o vei fute tu, peste o vreme, o va fute altul, iar tu vei deveni o simplă amintire pentru ea. N-o să-și amintească nici dacă o lingeai bine, nici dacă i-o trăgeai bine, nici dacă puneai accent și pe preludiu. O să-și aducă minte doar că ai fost și tu pe-undeva pe acolo, prin viața ei. Știi de ce? Pentru că ăla care o fute acum se pricepe mai bine decât tine – și-n pat, dar mai ales în afara lui.

Dacă nu știi să ai grijă de ea, nu-i nimic! Va avea altul, iar tu, posibil, vei ajunge să te zgârii pe ochi. S-ar putea s-o vrei înapoi și s-ar putea să nu o ai. S-ar putea să vrei să-i pătrunzi între picioare, dar să nu mai fie interesată nici măcar de-o noapte cu tine, așa, de dragul vremurilor apuse. S-ar putea să îți lipsească felul în care se mișca ea, indiferent de restul femeilor pe care le vei cunoaște. S-ar putea să-ți fie dor de vinul de dinainte și țigara de după.

Să știi că pentru un om cea mai grea singurătate este cea în doi și, probabil, când va găsi omul care o va face să se simtă din nou femeia de altă dată, te va lăsa. Și nu vei înțelege de ce, în primă fază. Apoi, vei realiza și-o vei vrea. Dar ți-am mai zis că s-ar putea să fie tardiv.

Dacă vrei să eviți orice șanse de acest gen, atunci iubește-o tu, respect-o tu, apreciaz-o tu, acordă-i atenție tu și fute-o tu. Bine de tot. Ca un bărbat matur și experimentat ce ești. Să-ți satisfaci în fiecare zi și noapte femeia pe care o ai alături. În caz contrar, ți-am spus ce s-ar putea întâmpla, la un moment dat.

Fute-o tu sau ți-o va lua altul!