Sper că ești suficient de inteligent, astfel încât să înțelegi că iubirea unei femei este tot ceea ce contează, ceea ce ai mai de preț, atunci când vine vorba de traiul în doi. Să nu dai femeia iubită în schimbul unei pizde oarecare, doar pentru că ți se pare că are fundul mai ridicat, sânii mai mari, zâmbește mai altfel. Hai să fim serioși, coane, că astea-s lucruri trecătoare! Știi și tu că sânii și fundul se lasă în timp, iar zâmbetul devine mai acru dacă nu sunteți făcuți unul pentru celălalt. Cel puțin, eu așa văd lucrurile.

Sper că ești suficient de inteligent, astfel încât să pricepi că femeia care te iubește valorează cât alte mii de pizde oarecare, pe care le-ai putea agăța în drumul spre casă. Știi, femeile nu sunt greu de cucerit, ci greu de păstrat – când poți să o păstrezi fericită, atunci poți spune că ești bărbat. Când agăți câte două pe zi, nu știu ce înseamnă – poate că ai șarm, poate că știi să mânuiești cuvintele, poate că ești frumos, însă ce finalitate există dacă atunci când te duci acasă, totul este gol și rece în jurul tău? Știi că o femeie îți faci din casă acasă, nu?

Greul vine atunci când zile la rând, luni la rând, ani la rând, reușești să îți bucuri iubita. Și, din când în când, să o surprinzi frumos. Când reușești să rămâi același bărbat frumos pe care ea l-a cunoscut atunci când v-ați întâlnit prima dată, căci știm cu toții că, la un moment dat, măștile, fără să vrem, cad și rămânem goi în fața celuilalt. Poate că ăsta este cel mai frumos greu din câte există!

Nu da la schimb femeia iubită pentru că vrei tu să te simți mai bărbat ori pentru că în așa fel crezi că vei rezolva problemele dintre voi. Dacă există ceva care te roade, vorbește-i, pentru că ea te iubește și te va asculta atentă, urmând ca, mai apoi, să vă rezolvați micile probleme. Așa fac bărbații. Fututul unei alte pizde nu-ți rezolvă problemele de acasă, oricât ai vrea tu să crezi că le rezolvă. În cel mai bun caz, îți ascunde sub preș problemele care, la un moment dat, vor ieși și vă vor murdări sufletul și gurile.

Sper să fii atât de inteligent încât să fiți o viață întreagă fericiți împreună!

Și sper să fii atât de bărbat încât să fie cea mai fericită femeie din câte există!