Dacă ai lângă tine o femeie trăsnet, am să-ţi spun ceva.

Dacă o iubeşti şi simţi că merită, ţine-o bine de mână şi în brațe. Ai grijă de sufletul ei ca un tată ce-i poartă de grijă copilului său. Orice femeie care devine nefericită din cauza incapacității tale va pleca. Ori cu altul mai atent, ori singură – în ambele situații îi va fi mai bine.

Dacă ai pe mână o comoară de femeie, n-o îngropa ca fraierul sub munţi de gelozii, de reproşuri, de jigniri, de lucruri ce nu-i fac bine, ci ţine-o la suprafaţă încât să strălucească în lumina soarelui. Te asigur că lângă o asemenea femeie eşti cel mai bogat bărbat din lume.

Dacă ai la braţ o asemenea femeie, eşti norocos. Dintre toţi care au curtat-o, ea te-a ales pe tine. Desigur, este şi meritul tău, dar cel mai mare merit pe care-l vei avea va fi cel de a o putea păstra fericită. Sunt bărbaţi care cred că jocul se încheie odată cu primul sărut, prima noapte de sex sau primul te iubesc. Or abia atunci începe jocul adevărat.

Este suficient să fii un domn şi-i va fi suficient. O femeie trăsnet n-are nevoie de ceea ce ai, ci de ceea ce eşti tu ca bărbat. Unele sunt trăsnet şi atât, nu şi femei în toată puterea cuvântului, iar eu nu-ţi vorbesc despre genul ăla de femeie.

Nu-ţi va permite să te joci cu ea şi să câştigi – ori câştigaţi împreună, ori pierdeţi împreună. Mintea ei este un sanctuar ce se vrea a fi descoperit, şters de praf. Mintea ei vrea acţiune, dar şi trupul la fel – nu o blegeală incurabilă. Şi ea nu se mulţumeşte doar cu mintea sau doar cu sexul – nu este adepta jumătăților de măsură – vrea totul sau nimic. E simplu: poţi sau pleci!