Nu vă este rușine să stați pe banii femeilor? Serios, chiar nu vă simțiți penibil să stați pe banii femeilor și voi să vă considerați în continuare bărbați?

Pe bărbat, cariera îl face mai bărbat. Altfel este un pierde vară obișnuit să spargă semințe și să se uite toată ziua la meciuri. A, din când în când, mai bagă un bilet la pariuri, cu speranța că se va îmbogăți.

Din păcate, nu doar femeile sunt materialiste. Am fi ipocriți să spunem așa ceva. Există și astfel de bărbați care se uită după doamne cu statut mult peste cel al lor, cu bani munciți sau moșteniți cu mulți peste cât a avut el vreodată.

Ce-i drept, nu toți suntem bogați, însă putem câștiga cât să fim mulțumiți de noi. Cum te mai poți numi bărbat când femeia îți plătește cafeaua de fiecare dată? N-am spus să i-o plătești tu ei, dar măcar fii în stare și plătește-ți-o pe a ta. Cum poți să porți coaiele alea când, dacă nu ar fi ea, ai muri dracului de foame?

Nu-ți este rușine, mă? Nu îți crapă obrazul de rușine când tu stai acasă și ea muncește de-i sar capacele? Probabil că nu, pentru că cei ca tine au pielea la fel de groasă ca tabla de pe tanc. Nu știu de unde atât tupeu pe nimenii aştia, încât să poată vorbi despre curve. Tu, băiatul întreținut, ce ești? Nu cumva ești asemenea celor pe care le huleşti? Ba da, îți spun eu. Ba chiar ești mai curvă decât cele pe care le numești cu dispreț curve.

Un bărbat pe bune muncește, chiar și la măturat strada. Are pic de demnitate, pic de sânge în instalație și câștigă ceva, oricât de puțin ar fi acel ceva. Un bărbat luptă să își depășească condiția, nu stă ca un trântor pe spatele femeii. Dar, tu, tu ești bărbat doar pe baza certificatului de naștere.

Dacă ai fi bărbat, ai înțelege că rolul tău este de a fi sprijinul femeii, așa cum și ea îți este. Însă tu ești doar un tip ce doar consumă timp, bani și energie.

Dacă vrei să fii bărbat, ia-ți un job, muncește mult, câștigă bine și construiți împreună un imperiu!