Draga mea, un bărbat care termină repede cu prostiile, cu lucrurile ce te-ar putea răni, chiar trebuie prețuit. Mega-prețuit. Vorbesc despre cel care, după ce te-a cunoscut, termină cu mesaje către alte tipe, cei care termină cu flirtul și înțelege că este bărbat atunci când poate păstra o femeie lângă el, nu când schimbă multe. Mă refer la cel care termină cu minciunile pentru că știe că ele te rănesc, despre cel care termină cu fazele adolescentine și se comportă ca un bărbat veritabil, așa cum le stă cel mai bine. Pe el să-l prețuiești ca pe ochii tăi din cap. Așa ar fi frumos.

Alături de bărbatul care încheie relația sa cu prostiile chiar este frumos să trăiești, pentru că el îți va oferi ceea ce alții n-au fost în stare să-ți dea, pentru că el va găsi mereu soluții pentru a-ți fi bine și ție. Fără discuții, va șterge urmele de noroi lăsate de proștii de dinaintea lui și te va ajuta să te redescoperi. El te va săruta pe frunte de fiecare dată când simți că nu mai poți, te va lua în brațe și-ți va spune că te va ajuta să cucerești lumea dacă asta-și dorești. Pentru tine, merge până-n pânzele albe.

Este frumos pentru că te vei putea baza pe el oricând vei avea nevoie, pentru că nu te va lăsa cu buza umflată atunci când ți-e lumea mai dragă – îți este partener de drum, la bine și la rău. E frumos pentru că pe lângă iubit, îți va deveni cel mai bun prieten și niciodată nu va râde de temerile tale, de defectele tale, ci te va ajuta fie să le depășești, fie să le corectezi. Cu un astfel de bărbat, te vei simți în largul tău la orice oră din zi și din noapte, fără a fi nevoie să ascunzi lucrurile de care-ți este rușine, fără să pari perfectă. El te va iubi fix așa cum ești tu, cu bune, cu rele, cu nebunii, cu toane, cu capricii.

În fața lui nu va fi nevoie să folosești tone de machiaj, kilograme de parfum scump sau haine stilate pentru a te vedea frumoasă. Lui îi este suficient un singur zâmbet. Și, oricum, nu-ți face griji, pentru el ești frumoasă și-n pijamaua aia lălâie, și în rochia aia neagră mulată, și în blugi și teniși și când ești dezbrăcată. În fața lui nu va trebui să pari vreo sfântă, ci poți să fii și drăcușorul ăla nebun care face numai tâmpenii. Doar face parte din farmecul tău, iar el înțelege perfect asta. Iubirea este pentru oameni, nu pentru sfinți neprihăniți.

Asta este fain când ai o relație cu un astfel de bărbat – poți să fii naturală și te va iubi mai mult decât dacă te-ai chinui să fii perfectă!

Dacă-l ai deja, păstrează-l bine. Dacă nu-l ai, dar tu ești femeie faină, îl vei întâni când vă este timpul!

Dacă ți-a plăcut articolul, sigur îți va plăcea și cartea, pe care o poți comanda accesând – http://bit.ly/2qXc3Bv! Vor veni semnate și cu un mesaj din partea mea. În plus, ai transport gratuit!