Există o vorbă care definește într-un mod inedit cheful unui om – „când mi se scoală, atunci fac”. Când vine vorba de fericirea femeii tale, a celei cu care împărți viața, banii, patul, mâncarea, lucrurile bune și mai puțin bune, să ți se scoale cât mai des!

Să ți se scoale să fii sincer în fiecare zi, nu să îi arunci minciuni cu praștia, crezând că nu vei fi descoperit, iar totul va decurge bine. Într-un final, vei fi prins, iar ea va fi dezamăgită. Și, uite așa, s-a mai dus o relație pe apa sâmbetei doar pentru că ai preferat să umbli cu cioara vopsită.

Să ți se scoale s-o respecți în fiecare zi, pentru că bunul simț nu ar trebui să lipsească din arsenalul unui bărbat bine. Evită pe cât poți cuvintele grele, căci ele vor rămâne în sufletul ei și, în timp, s-ar putea să contrabalanseze relația voastră. Și ar merita?

Să ți se scoale s-o susții necondiționat. Să fii acel bărbat care o ajută să evolueze și să-și vadă potențialul pe care, până mai astăzi, ea nu-l observa. Știi că și ea ar face același lucru pentru tine, astfel completându-vă în cel mai frumos și benefic mod posibil.

Să ți se scoale s-o faci fericită indiferent de moment. Când e tristă, înveselește-o așa cum doar tu știi. Când este fericită, fă-o și mai fericită. Doar merită, nu? Dacă nu merită, atunci tu ar trebui să fii în altă parte, lângă o altă femeie. Fă-ți fericită femeia așa cum știi doar tu.

Să ți se scoale s-o fuți bine. Ți-am mai zis că nu orice dat din fund se numește partidă de sex. Învățați, experimentați, trăiți – toate acestea în doi. Sexul se învață, dragostea se simte. Nu-i niciun secret și nici greu nu este.

Să ți se scoale să fii bărbatul pe care ea nu l-a mai avut până la tine!