„Găseşte femeia care te face să te simţi mai viu. Ea nu-ţi va face viaţa perfectă, dar, cu siguranţă, o va face mai interesantă. Apoi, iubeşte-o cu toată fiinţa ta” – Gayle G. Roper

Un bărbat, de cele mai multe ori, nu are nevoie de cea mai frumoasă femeie – oricum frumuseţea este subiectivă, nefiind un standard bine definit şi unanim acceptat – ci are nevoie de cea mai interesantă femeie, cea care nu-i lasă sângele să stea locului, cea care îi trezeşte în fiecare zi o altă fantezie şi nu doar sexuală, cea care-i mişcă sufletul de fiecare dată când vorbeşte ori îl atinge.

Nu te îngrijora dacă nu eşti cea mai interesantă femeie din lume, dar fă tot ce simţi şi ce poţi pentru a fi cea mai interesantă femeie din câte cunoaşte el. Te asigur că nu te va părăsi pentru o alta care arată mai bine ca tine, care poartă un sutien cu o mărime mai mare decât al tău, care are forme mai accentuate decât ale tale.

Atrage-l cu mintea ta. Un creier dezvoltat este foarte sexy şi-l va îngenunchea pe bărbatul din faţa ta. Desigur, nu literar. Îl va determina să încerce să te descopere puţin câte puţin cu fiecare ocazie pe care o are.

Fii o femeie care ştie cine este. Fii încrezătoare în tine, dar ai grijă: NU confunda fudulia, cu încrederea. Încrederea nu strigă din toţi plămânii pentru a fi remarcată, ci îşi emană esenţa discret.

Acceptă complimentele şi complimentează la rândul tău. Învaţă să nu negi fiecare compliment ce-l primeşti de la el, căci tot ceea ce aşteaptă bărbatul din faţa ta este un zâmbet şi nu o negare a tot ceea ce ţi-a spus. Practic, refuzi să-i crezi vorbele. Să nu crezi că bărbaţii sunt stană de piatră oricât de mult s-ar strădui ei să arate asta – complimentează-l şi tu, iar atât timp cât ste sincer, te asigur că-i va plăcea. Un bărbat apreciază femeia care îşi ştie punctele forte şi care acceptă să fie vulnerabilă spunându-i de ce el i-a dat lumea peste cap.

Îngrijeşte-te. Nu exagerat, dar nici nu uita că trebuie să emani feminitate. Unui bărbat îi place când pielea femeii este fină, catifelată şi miroase a proaspăt. Dacă pe tine nu te interesează câtuşi de puţin persoana ta, de ce l-ar mai interesa pe el?

Ei, uite aşa arată o femeie interesantă!