Știi de ce?

Pentru că cel care te vrea, la un moment dat, se va plictisi de tine și te va lăsa cu ochii în soare. Ai fost doar o altă tipă și, evident, s-a plictisit de tine, neputând să-și stăpânească dorința de nou. Când un bărbat te vrea, mai devreme sau mai târziu, vei fi doar „am futut-o și pe asta”. Iartă-mă că-ți spun asta, însă îți vorbesc din proprie experiență. Da, cândva, am făcut și eu asta.

Însă cel care ar face orice să te aibă va merge până în pânzele albe pentru tine. Așa cum, de altfel,  și tu ai face-o pentru el. Bărbații de genul sunt cei pe care te vei putea baza și când ai momente dificile, nu doar când vrei o partidă de sex, în miezul nopții. Nu confunda un bărbat care ar face orice să te aibă cu unul obsedat, pentru că diferența majoră dintre cei doi constă în capacitatea de a înțelege că trebuie să renunțe atunci când doar asta i-a rămas.

Bărbatul care ar face orice să te aibă nu se va opri după ce „te-a obținut” – nu spun acel obținut ca și cum ai fi un obiect, fii fără grijă! Este conștient, la fel ca tine, că odată ce un om te-a primit în viața lui trebuie să știi cum să-l păstrezi. Da, cred că fericirea înseamnă a păstra, nu a avea cu duiumul. N-o să te lase doar pentru că apare în raza lui vizuală o altă pereche de sâni. N-o să te lase doar pentru că femeia de peste drum pare mai înțelegătoare, pentru că știe de iluzia cu gazonul vecinului care pare mai verde. Nu, o să te păstreze cum știe el mai bine.

Ce-i drept, în viața ta de femeie, sunt sigur că vei întâlni ambele tipuri de bărbați. Și este foarte firesc așa. Ba chiar pot spune că este ideal să întâlnești ambele tipuri, pentru că așa vei ști să apreciezi ceea ce ai lângă tine și, de asemenea, fiecare experiență, bună sau rea, te va ajuta să evoluezi.

Dacă nu l-ai găsit, va veni la un moment dat, te asigur!

Descoperă povestea lui Adam și vei înțelege despre ce vorbesc – http://bit.ly/2mPMAYB!