Cel mai probabil, nici n-ai să găsești una mai bună. De ce? Pentru că, să fim serioși, ce este pe placul sufletului tău nu are grad de comparație. Din start, nu va exista o femeie „mai bună”. Cea care ți-a intrat acolo, în cel mai adânc ungher al tău, în suflet, nu va avea rivală. Niciodată. Dacă ai găsit-o, știi și tu, la fel ca și mine, că îți pierzi timpul dacă încerci să cauți alta mai bună. Și, odată cu timpul, ai grijă că o poți pierde și pe ea – când îți iei ochii de la ea, s-ar putea ca ea să-și ia tălpășița.

Știi, când ai găsit o femeie care se mulează perfect pe sufletul tău, pe patul tău (și pe muzica ta, vorba cântecului), restul femeilor adunate nu ar putea însemna cât înseamna perechea de ochi care te așteaptă zilnic acasă. Totodată, ești conștient că dacă ai avea lângă tine atâtea femei încât să nu le mai știi pe nume, tot nu te vei simți la fel de fericit cum te simți în brațele ei firave.

Să-ți spun un lucru – acum ceva vreme (câțiva ani), eram la o bere cu încă trei amici de-ai mei. Trei dintre noi se lăudat cu ce au agățat, sărutat, futut, înșelat. Celălalt, aflat în minoritate, ne privea tăcut și asta ne-a făcut să-l întrebăm care este problema de nu spune nimic.

-Eu am o relație de cinci ani de zile. Cu aceeași femeie. Fără aventuri, fără prostii, fără minciuni. O relație ce a avut bucurii imense, dar și momente foarte grele. În fine, împreună am reușit să facem față provocărilor de până acum.

-Fraaaate! Dar ai 25 de ani! De ce te legi la cap de acum? se aude vocea unuia dintre noi, ăștia de ne credeam Don Juani.

-Știi de ce? Pentru că ea este tot ceea ce am nevoie. N-aș putea găsi mai mult decât am deja într-o altă femeie. Sau în alte femei. Și, de asemenea, în timp ce vă ascult pe voi despre câte și cum ați futut, îmi dau seama că, dintre toți, eu sunt cel mai câștigat.

-Hai, mă, ne lași?! se aude vocea aceluiași amic. Nu te-ai săturat de aceleași lucruri pe care le faci cu ea?

-Nu, spre surprinderea chiar și a mea, nu, nu m-am săturat. Știți, când veți întâlni femeile care sunt pe sufletele voastre, veți înțelege că nici toate femeile nu valorează cât cea pentru care ai merge până-n pânzele albe.

Asta a fost o scurtă paranteză, pentru că mi-am adus aminte de chestia asta.

Așadar, când ai găsit-o, fii fericit, pentru că sunt mulți bărbați care ori caută o astfel de femeie, ori au pierdut-o. Și oricare dintre ei ar da orice să o aibă.

Tu ești norocos!

Transport gratuit la cele două volume, pe care le poți comanda de aici – http://bit.ly/2mF6kzJ!