Să vrei bani, draga mea, nu-i nimic rău. Când vrei banii lui, ei bine, se schimbă povestea. Nu mai bine mergi tu la muncă și lași deoparte pretențiile de la cel din față. Mă rog, singura ta pretenție ar trebui să fie să te iubească bine. Nu să te îmbrace bine, să te accesorizeze și mai bine, să te plimbe pe cârca lui, să te hrănească bio și mega-scump.

P.S.: Păduche!

Să îți ghidezi existența după o singură coordonată – să dai de-un prost cu suflet și bani – mi se pare extrem de superficial. Eu știu că femeile pot mult mai mult de atât. Știu că ele pot avea o colonară vertebrală așa cum rar întâlnești. Mai știu că au un orgoliu extrem de mare când vine vorba de a se realiza. Dar tu, draga mea, nu faci parte din această categorie, așa este? Tu ești un păduche care suge portofele sau, exprimat altfel, penisuri pentru portofele. Am dreptate, nu? Știu, n-ai să răspunzi. Ba chiar s-ar putea să te ataci și să mă acuzi că-s misogin. N-ai decât să începi să dai din gură, pentru că, la modul sincer, mă doare-n bardă de astea ca tine.

P.S.: Păduche!

Îmi pare rău de cei care vă țin pe cârca lor, deși aveți două mâini, două picioare, vedeți, auziți, vorbiți, deci sunteți apte de muncă. Doar că, deh, de ce pula mea să munciți când prostul vă întreține? Doar nu sunteți chiar atât de proaste. Și când se termină banii, se termină și dragostea. Mă înșel?

P.S.: Păduche!

Dacă vrei bani, du-te și muncește. Rupe-ți cârca, rupe-ți unghiile false, transpiră încât să ți se strice machiajul dacă este cazul, folosește-ți mintea – ai tot ce-ți trebuie, doar găsește voința de a nu fi un păduche! Fă ceea ce face bărbatul pe care l-ai supt de bani – în definitiv, dacă el poate, pe tine ce te reține?

P.S.: Nu mai fi păduche!

Nu fi o femeie second-hand, ci una de primă clasă!