Să pierzi doare, așadar învață să păstrezi ceea ce iubești!

O bună perioadă de timp, noi, bărbații, zburăm din floare în floare, poate mai mult pentru că vrem să învățăm, să căpătăm experiență. Nu știu exact care sunt motivele pentru care, la un moment dat, în viața noastră contează cantitatea și nu calitatea. Apoi, ne oprim la o singură femeie, pe care o transformăm în lumea noastră, în locul în care ne găsim alinarea, liniștea și puterea. Iar, la rândul nostru, îi oferim tot ce avem noi mai bun, fără rezerve, fără temeri, fără intenții ascunse.

Însă poate că, uneori, nu învățăm lecția până la capăt și clacăm. Greșim în momentul în care punem pe un raft ceea ce am obținut atât de greu și uităm de ea. Greșim în momentul în care vrem din nou să zburăm din floare în floare, dar ea să rămână mereu lângă noi, pentru că avem nevoie și de iubire, nu doar de sex. Greșim și rănim femeia care ne iubește ca pe ochii ei din cap. Rănim femeia care și-a pus toate speranțele în mâinile noastre, femeia care ne-a dat sufletul pe tavă și a avut încredere că nu îl vom scăpa pe jos.

Apoi, după ce o pierzi, urmează o perioadă în care crezi că mai are balta pește. Și îți demonstrezi că are, agățând de fiecare dată când și se ivește ocazia. Dar dacă ai iubit-o, după o vreme de bagabonțeală, ajungi acasă și tot ce-ți dorești sunt brațele ei, parfumul pielii ei, buzele ei ce te devorau dintr-un sărut, râsul ei colorat, isteria ei din momentele mai nasoale ale lunii. Și te doare al dracului de tare că o vrei, dar nu o mai poți avea. Nu o mai poți avea pentru că și-a dat seama că nu merita toată durerea pe care i-ai pricinuit-o cu bunăștiință, dar crezând că n-o să afle că joci la mai multe capete. Nu o mai poți avea, pentru că și-a dat seama că merită mai mult și atunci a ales să te pună în sertarul cu amintiri, fiind hotărâtă să găsească un bărbat care să o iubească sincer și să-i ofere aceleași lucru pe care i le oferă și ea. Nu o mai poți avea pentru că știe ce ascunzi, iar încrederea ei nu va mai fi niciodată la fel.

Am învățat pe propria piele, după o astfel de greșeală, că pierderea doare, așadar trebuie să învăț să păstrez ceea ce iubesc pentru a fi fericit!

Îți explic mai multe în romanul meu. Cele două volume, cu transport gratuit, pot fi comandate de aici – http://bit.ly/2nvMfOa!