Când iubești cu adevărat omul din fața ta, nu îl vei trăda – nu pentru că așa spun regulile unei relații, ci pentru că nu vei simți nevoia, având deja tot ceea ce-ți dorești. Când omul din fața ta este întreaga ta lume, pur și simplu, ești prea preocupat să-ți mai pese și de aventuri.

Știu că tentațiile sunt mari și la orice pas, dar, de asemenea, știu că ele pier în fața persoanei iubite. Când iubești, singurele aventuri pe care le ai sunt cele cu persoana de alături, în momentele în care renunțați la inhibiții. Atât, nimic mai mult!

Nu mai ai nevoie de flirturi care să îți demonstreze că șarmul nu ți s-a risipit în timp, nu mai ai nevoie de complimente primite de la o altă persoană pentru că ți-e suficient să fii plăcut de cel cu care împarți binele și răul. De fapt, nu mai ai nevoie ca lumea din jur să-ți confirme ce ești și ce nu ești, ci vrei să fii sigur că ești doar ceea ce trebuie pentru persoana cu care împarți patul.

Toate curiozitățile despre cum ar fi cu X sau cu Y dispar, conștientizând că trebuie să faci toate lucrurile cu o singură persoană și veți fi fericiți. N-aveți nevoie de lucruri exterioare, ci doar de voi doi.

Când iubești cu adevărat, nu îi vei trăda celuilalt toate speranțele pe care și le-a pus în tine și este sigur că îl vor duce spre fericire. Nu, vei trăda așa ceva, pentru că singura nevoie pe care o simți este să îl bucuri și să îl faci să se simtă norocos că te-a primit în viața acestuia.

Un singur om, omul tău, valorează cât toți ceilalți la un loc, pentru că alături de el ai trăit cele mai frumoase și unice clipe. Și, să fim serioși, ce fericire poate fi mai mare decât cea pe care o ai deja?

Descoperă povestea lui Adam și poate că vei găsi mai multe răspunsuri la întrebările pe care le ai. Beneficiezi de transport gratuit dacă vei comanda ambele volume. Pentru comenzi click aici – http://bit.ly/2n9ysvi!