Da, o spun tare și răspicat că femeile iubite sunt cele mai bine futute femei. De ce? Pentru că bărbații dau tot ce au mai bun când vine vorba despre satisfacerea femeii din fața lor. Și-n pat, și în viața de zi cu zi. Vă pot garanta acest lucru! Și, fără dubii, ele radiază de fericire când sunt satisfăcute. Exact ca în cazul bărbaților.

Un bărbat care o iubește pe cea de sub, de peste, din fața lui, nu se va grăbi să termine înainte de a o satisface pe ea. Sau, dacă termină, revine la treabă după câteva momente de respiro. N-o va lăsa cu ochii-n soare, în așteptarea marelui moment. Zicala „ce ție nu-ți place altuia nu-i face” se aplică în proporție de 100% în acest caz. Și-atunci femeia este una fericită, primind în schimb ceea ce oferă și ea.

Dacă o iubește, cu siguranță, nu va sări nici peste preludiu dacă spiritele nu sunt foarte înfierbânate, nici peste oral, nici peste alte mici plăceri mai puțin sau mai mult vinovate ale femeii din fața lui. Eu nu am auzit vreodată vreun bărbat care să își iubească femeia și să spună că el n-o linge. La fel de bine cum n-am auzit nici femei care-și iubesc bărbații și nu-i sug. Este în legea firii toată treaba asta, să fim serioși! Când iubești, dai tot ce poți, tot ce ai, doar pentru a-l face fericit pe cel de lângă și doar pentru a fi împreună în culmea fericirii.

Cel care iubește nu va pretinde niciodată nimic în pat fără să și ofere. De fapt, nu va pretinde nimic, pentru că știe că lucrurile vor veni de la sine, în egală măsură. Sexul acompaniat de iubire este, fără discuție, cel mai bun sex din câte or exista.

Femeile iubite bine de către bărbații lor, pur și simplu, strălucesc după astfel de momente. Ai văzut chipul unei femei satisfăcute de către bărbatul vieții ei? Radiază de fericire. Acolo se întâmplă, după apropierea fizică, și cea a sufletelor. Acolo au loc momentele în care se consolidează relația.  Iar, de cealaltă parte, bărbații iubiți de femeile de alături sunt cei cărora le tremură picioarele în timpul unui oral și fac febră musculară după o partidă de sex.

Ține minte – bine iubit, bine futut!