Știu că ai fugit după fericire multă vreme, știu că ai făcut și câteva compromisuri sperând să o găsești, știu că ai simțit că nu mai este cale de întoarcere din drumul spre dezastru, dar, uite, cumva ai reușit să ajungi acolo unde ți-ai dorit. Sau pe aproape.

Pe drumul ăsta, ai dat de oameni și oameni, unii care ți-au întins mâna să te ajute, alții care te-au împins înapoi de teamă să nu cumva să-i depășești. Știu că ai dat deseori greși și ai crezut că nu ești bună de nimic. Dar, vezi, te-ai înșelat, pentru că, să fim serioși, fiecare om este bun la ceva! Trebuie doar să-și dea seama la ce anume. Mai știu că  ți-ai făcut promisiuni de neîncălcat și, totuși, nu te-ai ținut de cuvânt, pentru că voiai să simți cum se simte dacă muști din fructul interzis. Uneori a fost foarte amar și acru, alteori dulce. Ca momentele vieții, de altfel. Știu toate acestea, dar sunt lucruri normale. Da, viața, înainte de a fi fericită, te va învăța să fii puternică. Altfel, ai risca să te pierzi în jungla urbană, să nu mai ajungi unde îți propui. 🙂

Știu că, uneori, ai simțit că nu găsești bărbatul tău, cel care să te vadă perfectă fix așa cum ești tu. Ca atare, ai început să ne hulești pe toți, să ne judeci greșit, însă, într-un final, ai deschis ochii și ai realizat că a fost doar o experiență. Sau poate ai dezamăgit fix acel bărbat, cel mai potrivit pentru tine, și a ajuns să-ți pară rău – dacă este așa, sper că ai învățat o lecție foarte valoroasă. Oricare ar fi situația, ți-ai dat seama că nu este capăt de țară, ci că trebuie să treci prin iad pentru ca, mai apoi, să trăiești în rai.

Acum, poate că l-ai găsit pe cel alături de care ești fericită și căruia nu i-ai mai da drumul. Iar dacă încă nu l-ai găsit, uită-te în oglindă, asigură-te că ești o femeie cu aceleași calități pe care i le pretinzi bărbatului și, dacă le ai, puțină răbdare! Totul se întâmplă la momentul potrivit.

Fii puternică, iar când va fi să fie, vei fi și foarte fericită!

Zilele următoare va urma și articolul adresat bărbaților, pentru că da, și ei au astfel de momente.