Draga mea, știi că îmi doresc să-ți fie bine, nu? Să nu te îndoiești vreo clipă că aș vrea altceva decât fericire pentru tine. Doar ești cea pe care o consider cea mai bună prietenă, iubită, amantă și nu ar fi frumos să dezamăgesc o asemenea persoană.

Vreau să-ți dau atât cât pot, însă fără a uita că pentru a avea, totuși, trebuie să meriți. Vreau să avem zile leneșe, să stăm în pat, să ne bucurăm de ceea ce ne oferă traiul în doi. Vreau să te văd zâmbind în fiecare zi, fiind sigură că acasă ai un bărbat care îți va fi alături și în cele mai negre zile, nu doar în cele fericite. Să fii sigură că n-am să te dau nici pe alte o mie de femei, pentru că tu, așa firavă cum ești, valorezi și-mi oferi cât toate la un loc. Să fii sigură că vei găsi în brațele mele tot ceea ce ai nevoie în zilele în care te simți deznădăjduită. Asta-mi doresc.

Vreau să facem dragoste, dezbrăcați de inhibiții, în nopți târzi, când rămânem doar noi doi și întunericul. Am să încerc să-ți fiu, fără discuție, tot ceea ce ai nevoie în astfel de momente – n-am să-ți refuz vreo plăcere. Exact așa cum faci și tu. Nu-mi place să rămân dator, mai ales când vine vorba de partea fizică a iubirii.

Vreau să te văd dezbrăcată de orice teamă, de orice dubiu, de orice ți-ar putea face rău. Și de haine, desigur. Îmi place să-ți privesc, să-ți mângâi pielea fină, să-ți sărut umerii și gâtul. Așadar, pe lângă fericită, fii și puțin debrăcată.

Vreau să te văd fericită și puțin dezbrăcată pentru că atunci inima mi-o ia la goană, sângele începe să-mi alerge prin vene, mintea începe să închipuie zeci de scene, sufletul să urle de bucurie și mâinile-mi să-ți parcurgă tot corpul. Vreau să-ți fiu de ajuns și să-și demonstrez că cei care te-au rănit în trecut n-au știu ce aveau pe mână.

Așa-i stă bine, zic eu, oricărei femei – fericită și puțin dezbrăcată.