O las să preia conducerea. Mă întind pe spate, iar după câteva momente în care și-a tras sufletul, o simt peste mine. Mă sărută în semn de mulțumire, după care, la rândul ei, începe să-mi descopere corpul, începând cu gâtul și terminând cu ceea ce era deja-n erecție. (fragment din Volumul 2; primul îl găsiți aici – http://bit.ly/2cWf2XR)

Poate că voi fi crucificat, însă cred că trebuie, în primul rând, să fim sinceri față de noi și față ce cel cu care ne împărțim nopțile. Cel care, fără rețineri, își vâră capul între picioarele voastre, doamnelor și domnișoarelor, și vă face să vă simțiți în al nouălea cer. Noi, bărbații, știm că vă place să fiți răsfățate, să fiți sărutate în zona acea caldă, cea vinovată de toate plăcerile astea carnale și încercăm să dăm tot ce avem mai bun pentru a vă vedea, la final, cu un zâmbet de satisfacție pe chip.

Dar și nouă ne place când sunteți cu capul la jumătatea corpului nostru, oferindu-ne acceași plăcere. Trebuie să vă zic faptul că suptul nu este o chestie așa, de făcut ca să fie făcut, ci, în sine, este o tehnică pe care, din experiența mea, nu o stăpânesc foarte multe femei. Dar cum experiența mea nu este una la scară largă, poate că greșesc. În fine, nu asta este ideea.

Am văzut că majoritatea dintre voi, dintre femei, se rezumă la un du-te-vino din gură, nimic mai mult. Nu, doamnelor și domnișoarelor, treaba nu s-a terminat aici, sexul oral făcut unui bărbat, nu este ca și cum ai suge acadeaua ta preferată. Dacă vrei să-l bucuri pe cel pe care-l iubești ca pe ochii tăi din cap, fă-o responsabil, și înțelege că, dincolo de acel du-te-vino făcut cu gura-n formă de O, mai există atingeri, mai exista priviri aruncate acestuia, pentru că da, nouă, bărbaților, ne place să fim priviți când suntem supți. Mai există laterale neglijate, mai există opriri și dezmierdări acolo în vârf, căci, de fapt, aceea este zona cea mai sensibilă. Înțelegi ce vreau să zic, sunt sigur.

Dacă vă place ca bărbatul să vă ofere plăceri maxime, oferiți-i același lucru. Așa ar fi corect, nu? Fără supărare sau jenă, fără o ipocrizie crasă, sugeți-l cât să-i tremure picioarele. Apoi, fără discuție, puteți spune că v-ați satisfăcut bărbatul. Suge-l la fel de responsabil precum îl iubești – sunt sigur că nu va refuza un astfel de lucru, pe motiv că ar fi prea vulgar. Să fim serioși!

Haideți să lăsăm deoparte rușinea, pudoare, doar suntem destul de maturi încât să nu ne mai ascundem după degete! 

Da, îmi asum valul de înjurături, de jigniri, de silă ipocrită al pudibonzilor. Da, îmi asum că există copii prin online, deși pagina mea este disponibilă celor de peste 16 ani, însă și așa, s-ar numi educație sexuală, nu? Și, dacă tot trăim în secolul 21, cred că este cazul să ne mai destupăm la minte.

Dacă-l iubești așa cum spui, atunci nu-l priva de plăceri pe care ți le oferă și el! Suge-l cum trebuie, nu doar cât să bifezi lucrurile de făcut!

Împreună, experimentând, veți ajunge departe!

Desigur, înainte de toate IUBIȚI-VĂ sincer!