Trăiți clipele la maxim, trăiți fiecare azi ca și cum ar fi ultimul, trăiți iresponsabili, dar responsabili pentru fericirea celuilalt! Aveți o singură viață și ar fi păcat să o pierdeți aiurea, fără să gustați din ea.

Domnule, sărută-ți femeia care-ți coloreză viața, de parcă astăzi este ultima zi în care vă mai vedeți. Sărută-i buzele calde, sărută-i fruntea încrețită de grijile zilnice, sărută-i ochii ce te privesc cu dragoste. Alungă-i temerile cu un sărut pe frunte care să-i transmită că ești acolo și indiferent de ceea ce se va ivi în calea voastră, îi vei fi omul pe care se poate baza. Unde-s doi, puterea crește, nu?

Ia-o în brațe și oferă-i protecția de care are nevoie. Fă-o să se simtă ca într-un castel, unde nimeni nu poate să-i facă rău. Ia-o în brațe și strânge-o la piept, să-ți audă inima cum îi spune pe nume. Bărbatul care-și îmbrățișează iubita este cel care se află lângă ea nu doar în zilele frumoase, ci și în cele mai grele. Este acel bărbat care știe că acel „te iubesc” înseamnă „voi fi aici și când ți-e greu, nu doar când totul este roz”.

Fă-o fericită! Fii unul dintre acei bărbați care iubesc mult, nu multe. Surprinde-o așa cum făceai în primele săptămâni. Arată-i că ești același bărbat de la început, că timpul petrecut împreună a consolidat ceea ce aveți, că iubirea ei nu a fost folosită pe post de garanție care să-ți permită să greșești oricând poftești.

În timp ce-i spui că este cea mai frumoasă femeie din câte ai întâlnit până la ea, fă-o să și simtă asta. Poate că cel mai important este cum se simte ea, nu ce-i spui tu. S-o faci să simtă tot ceea ce spui, ăsta este secretul spre o relație frumoasă, împlinită, din care amândoi aveți de câștigat.

Nu te mai întreba ce va urma, căci atunci când va fi cazul, vei afla! Viitorul nu rămâne niciodată în urmă! Așadar, tu fă din fiecare azi o zi de neuitat în care ea râde cu poftă, în care ea, femeia iubită de tine, se simte cea mai importantă pentru tine, în care ea se convinge că promisiunile tale nu au fost doar vorbe în vânt. Nu te mai întreba dacă ea va avea ochi pentru altul, pentru că dacă o faci fericită, ea-ți va oferi zi de zi privirea ei caldă și atingerea ei delicată. Ce contează cine o vrea atât timp cât ea te vrea doar pe tine?

Nu te întreba ce va fi, ci dorește-ți să fiți împreună atât timp cât sufletele voastre sunt pe aceeași lungime de undă!