Învățați-i pe bărbați că voi, femeile, trebuie să fiți iubite ca la carte. De fapt, ca-n povești. Învățați-i să vă iubească corect, nu doar așa cum cred ei că se face. Explicați-le că iubirea este iubire abia atunci când o simțiți și voi, nu doar când o spun ei. Că faptele bat la curul gol vorbele. Dacă nu pot, lăsați-i în incompetența lor! Voi, cele care sunteți femei în adevăratul sens al cuvântului și ați face orice pentru bărbatul iubit, meritați un om care, la rândul lui, să întoarcă lumea cu susul în jos.

Poate că bărbații nu știu să vă arăte atât pe cât simt, dar cei care vă iubesc sunt deschiși să se lăse învățați de voi. Învățați, nu dresați – o mare diferență între acești doi termeni. Așadar, nu fiți nici voi scorpii!

Învățați-i să vă iubească așa cum vă place să fiți iubite – romantic ori pervers, des ori rar, seara, dimineața ori pe parcursul întregii zile. Ei suntem lângă voi, vă vor fericite, vă iubesc, așadar spuneți-le ce și cum. Sunt sigur că bprbații voștri sunt numai ochi și urechi!

Deși vă zic să îi învățați, vă mai spun să nu le dați mură-n gură, totuși. Să îi lăsați și pe ei să se chinuie puțin, altfel nu cred că v-ar merita. Ce este bun nu vine niciodată cu ușurință. Și asta ar trebui să-i învățați. Cum poți să meriți un om dacă tu nu faci nimic? Lăsați-i să învețe mare parte din lecția iubirii de unii singuri. La fel cum faceți și voi – vă chinuiți, în mare parte, singure să aflați ce le place pentru a îi face, în cele din urmă, ferciți și împliniți. Lăsați-i să își dea seama cam ce vă place, cum vă place, când vă place, unde vă place. Voi, doamnelor, doar ghidați-i puțin!

Învățați-i, doamnelor, că voi trebuie să fiți iubite bine, fără rezerve, fără jumătăți de măsură și fără scuze. Pentru că știți că meritați totul, pentru că știți că oferiți totul, mai știți și că meritați totul și nu vă veți lăsa în mâinile unor bărbați care vă oferă jumătăți de iubire ori resturi de sentimente.