Să te grăbești să ajungi acasă, dar în drumul tău spre apartamentul vostru, să te oprești să-i iei un buchet de flori. Știi că ea mai are nevoie, din când în când, și de atenție din partea ta. Și știi că trandafirii roșii sunt florile ei preferate. Ah, și te mai oprești la magazinul din cartier să-i iei ciocolata preferată. Să o săruți pe frunte când ajungi acasă. S-o iei în brațe și să-i șoptești că ți-a lipsit. S-o plensnești peste fund, așa în joacă, fără vreo tentă sexuală în spate. Doar o iubești, nu?

Femeile au nevoie de un bărbați frumoși. De bărbați așa, ca pâinea caldă. De bărbați care să le sărute pe frunte atunci când se simt vulnerabile și să le ia în brațe în astfel de momente. De bărbați care să le întrebe cum le-a fost ziua, nu doar dacă vor să facă sex noaptea. De bărbați puternici și nu pentru că au fost la sală în ultimul an, ci pentru că așa și-au construit caracterul în ultimii ani. Au nevoie de bărbați care să le fută doar trupurile, nu și sufletele. De bărbați care se grăbesc să le termine, nu să se termine. De bărbați care să le încingă sinapsele, la fel de bine cum le încing trupurile în miez de noapte. Asta cred că ar trebui să înțelegi, drag bărbat.

Și degeaba o strigi „iubito” dacă n-o faci să se simtă iubită. Degeaba o alinți cu „draga mea” dacă ea se simte a nimănui. Degeaba îi vorbești frumos dacă sunt doar vorbe goale. Degeaba îi spui „te iubesc” dacă faptele nu îți susțin vorbele.

Hai, du-te acasă, sărut-o pe frunte, ia-o în rațe și iubiți-vă ca-n prima zi!