Dragile noastre, poate că nu-i un secret chiar așa bine păstrat și poate știți, iar în acest caz am să întăresc ceea ce deja știți, voi urmând să întăriți altceva bărbaților voștri. Iar pentru cele care încă nu știu, ei bine, am să vă spun ceea ce ar fi trebuit să cunoașteți.

Chiar dacă, uneori, ne considerați simple animale atunci când vine vorba de sex, să știți că este o preconcepție. Da, și nouă, bărbaților, ne place să fim futuți ca la carte. Mai ales de cele pe care le iubim. Nu doar să transpirăm pentru a vă conduce spre punctul culminant al serii. Sau punctele culminante. Și nouă, bărbaților, ne place să fim futuți bine, să ne spunem în gând, după nebunie, „Frate, cum a fost asta!”. Și noi vrem să facem febră musculară datorită vouă. Nu doar pentru că am dat tot ce am avut mai bun pentru a vă simți voi bine futute. Și nouă ne place să luați inițiativa voi, măcar de câteva ori pe lună, și să ne surprindeți. Și nouă ne place să fim supți, sărutați pe ici, pe colo, mușcați ușor de lobul urechii, să stați deasupra și să vă mișcați cum știți voi mai bine.

Ne plac femeile lipsite de inhibiții în pat, iar dacă le mai și iubim, ei bine, ne putem numi norocoși lângă o asemenea domniță – unde este iubire și sex de calitate, este și un cămin fericit. Ne plac femeile care nu așteaptă ca ele să primească în avans plăcerile, ci cele care se gândesc și la noi, atunci când suntem dezbrăcați pe întuneric. Și noi avem nevoie de femei care să transpire pentru a ne satisface, nu doar să pretindă să fie satisfăcute.

Oricât de mult am vrea să dominăm, uneori, avem nevoie să fim dominați de voi. Și ar fi ideal dacă nu trebuie să vă spunem asta, ci să ne înțelegeți din priviri. Nu de alta, dar repetându-vă la un anumit interval acest lucru și văzând că nu se întâmplă nimic, ne vom simți puțin cam nasol. Și ne-ar plăcea să fiți receptive, așa cum suntem și noi atunci când, cu gesturi discrete, ne împingeți capul spre locul acela cald dintre picioarele voastre.

Trebuie să înțelegeți că nu suntem datori să vă satisfacem 24 din 24, 7 din 7. Datoria unui bărbat este de a fi sincer și de a respecta o femeie. Asta este cea mai mare datorie. Apoi, restul sunt lucruri pe care le facem din iubire. Doar suntem un cuplu, nu? Și dacă tot suntem un cuplu, nu credeți că și voi aveți un rol egal în aceste plăceri vinovate?

Pentru câteva clipe, gândiți-vă puțin la ce v-am spui și targeți singure concluziile, dragilor! Dacă vi se pare că ceea ce am scris are logică, atunci, în seara asta și de acum încolo, bucurați-vă și voi bărbații!