Niciodată nu am înțeles de ce oamenii care au o relație, în loc să deschidă gura în fața partenerului atunci când au o problemă, dechis nasturii de le pantaloni în fața unei persoane aparent străine. Niciodată nu am înțeles de ce lumea crede că sexul cu o altă persoană decât cea cu care-ți împarți zilele și nopțile rezolvă problemele.

Decât să mă fut cu alta pentru că relația noastră scârțâie, prefer să trec prin iad cu tine și să găsim o soluție – fie împreună, fie separat, dar măcar să ne comportăm ca doi oameni maturi și cu toate țiglele pe casă. Poate că-s prost că aș alege varianta asta, însă mi se pare cea mai potrivită pentru doi oameni care, cel puțin, se respectă reciproc.

Dacă mi-o suge alta, nu voi uita că noi avem probleme de comunicare. Nici nu se vor rezolva de la sine. Dacă stă o alta capră, nu vom rezolva certurile provocate de diferențele noastre de viziune. Și nici nu ne vom apropia, în acest fel, viziunile. Cel mai bine este să ne turnăm un pahar de vin și să vorbim deschis despre ceea ce ne supără. Fără orgolii, fără aroganță, fără încăpățânare, fără minciuni – să vorbim dezbrăcați despre noi! Și sunt sigur că ce am spus mai sus se aplică și pentru femei – nici linsul altuia, nici fututul cu un alt bărbat, nu vor aduce nimic bun.

Prefer să înfrunt problemele decât să o dezbrac pe alta. Prefer să trec prin jar încins decât să îi sărut alteia trupul. Prefer să dureze până ne vom rezolva problemele decât să i-o trag uneia. Poate-s demodat, dar știi că moda revine la un moment dat. Și mie-mi place să fiu un bărbat asumat, nu un bărbat care-și plimbă penisul pe la altele când acasă nu este bine.

Știi … unde dragoste nu este facem să fie!