Coane, vezi că ți se răcește femeia așteptând ca tu să fii bărbatul care îi încălzește sufletul, mintea și trupul!

I se răcesc sinapsele dacă nu poți să pui puțin piper în conversații, dacă nu îi poți oferi, măcar din când în când, niște orgasme de-astea neuronale (dacă pot să spun așa). Vezi că i se răcesc ochii de la atâtea lacrimi inutile, din cauza comportamentului tău. Ș-apoi, când i s-or răci ochii de tot, o să i se răcească și sufletul și te va lăsa baltă.

Vezi că dacă nu o iei în brațe, ci doar la rost, o să i se răcească pielea. O să i se răcească și buzele dacă nu o săruți cu dragoste. O să i se răcească și urechile dacă uiți să îi mai spui, din când în când, câte-o vorbă dulce. Cred eu, femeile sunt construite ca, uneori, să audă și vorbe dulci, cât să fie convinse că sunt iubite și apreciate.

Vezi că răceală aia a ta, despre care crezi că orice bărbat trebuie să o aibă, o să o îndepărteze. Departe de tine sau în brațele altuia. Vezi că absența ta în momentele importante o să îi scadă temperatura sentimentelor. Și cam așa ajung oamenii să se despartă fără să fi comis vreo greșeală mare. De cele mai multe ori, detaliile fac diferența dintre o relație reușită și una eșuată.

Vezi, coane, că ți se răcește femeia și în pat, de fiecare dată când uiți să o duci în punctul culminant, fiind prea ocupat să atingi tu orgasmul. Nu da doar din fund, dă și din coate să o faci să se simtă bine atunci când faceți dragoste. Sexul este sex mișto atunci când amândoi se simt bine și se declară satisfăcuți.

Vezi că o să o încălzească altul și vei plânge de ciudă. Și poate ăla nu este mai bun ca tine, dar îi oferă atenție – lucru ce, din experiență, contează pentru o femeie.

Hai, lasă tâmpeniile și fugi și încălzește-o pe femeia iubită!