Femeie, știi ce te face curvă? În niciun caz numărul partidelor de sex ori partenerilor. Cine te va judeca după asta este un idiot. Atitudinea de doi bani și perversitatea de care dai dovadă prin faptele tale te face curvă. Așadar, fututul nu te face curvă, dar faptele din afara patului da.

Dacă ești o femeie sinceră, independentă, fără pretenții materiale de la cel din fața ei, poți să te fuți de câte ori vrei și cu cine îți poftește inimioara. Ești o femeie ok, nu-ți face griji! În definitiv, ai făcut ceea ce ai simțit, ai și tu nevoie fiziologice exact ca oricare bărbat. Eu înțeleg și respect asta.

Știu că ești percepută greșit, dar nu-ți face griji, ți-am zis că ăia care au o problemă cu statisticile tale sexuale sunt niște idioți! Nu te înconjura cu ei, dă-i în pizda mamii lor!

Dar intențiile tale ascunse și faptele împlinite pe baza lor te fac să fii o curvă, să știi! Dacă-ți pui curul la bătaie pentru o vacanță pe banii lui, ești curvă! Dacă-ți pui sânii la bătaie pentru o sticlă de șampanie scumpă cumpărată tot de el, ești o curvă! Dacă-ți pui la bătaie păsă pentru plimbările cu mașina de 200 de cai putere sau pentru a da mai bine în societate, frecventând cercuri înalte, ei bine, ești o curvă!

Noi, ăștia cu ceva-n cap, știm că sexul făcut în mod asumat, sexul făcut din plăcere ori nevoie nu te fac să fii o curvă! Nici faptul că-i lași pe bărbații alături de care nu te simți împlinită! Nu, astea-s lucruri normale, zic eu!

În concluzie, fii o femeie de calitate, cu principii, cu o moralitate debordantă, cu intenții sincere și cu puterea de a zice lucrurilor pe nume! E doar treaba ta cum, unde și cu câți ți-o tragi! Nimeni n-are dreptul să-și bage nasul în acel aspect, atât timp cât nu are ce altceva să-ți reproșeze!

E dreptul tău să fii femeie dornică de sex! Și este norocul nostru dacă te găsim!

Precizări:

  • Mulțumesc Mihai Bendeac pentru inspirație!
  • Alți indivizi care vor sări ca arși că mi-am permis să mă inspir și de la altcineva pot face o petiție!