Sunt un bărbat cu puțin timp la dispoziție și, ca atare, n-am să-l acord unor femei ieftine, femei cu valori îndoielnice, femei care nu-mi vor aduce nimic bun prin prezența lor. Timpul meu, alegerile mele – așa este cel mai corect.

De-a lungul timpului, am cunoscut diverse domnișoare, unele zguduindu-mi întreaga ființă cu un simplu zâmbet, altele dându-mi o senzație de greață de când le-am văzut, după care, greața s-a accentuat, când au început să-și etaleze cultura. Pardon, lipsa ei.

Am timp puțin, pe care, să fim sincer, prefer să-l acord unor oameni de calitate, de la care am ce învăța, alături de care pot purta conversații cel puțin interesante. N-am să-l acord unor dudui care cred că botul de rață mă va da pe spate și mă va determina să ignor lipsa lor de duh. În ziua de azi, este greu să fii bărbat ori femeie de calitate.

Sunt bărbat și-mi plac femeile, dar, odată cu vârsta, am învățat să devin selectiv – să dau la o parte, fără resentimente, uscăciunile și să aștept pentru momentul în care voi întâlni o femeie capabilă să-mi trezească și cea mai adormită parte. Nu-mi plac ieftiniturile, nu-mi plac naivele, nu-mi plac adeptele prostului gust, nu-mi plac cele care cred că sânii XXL și fundul XXX mă vor determina să-mi uit setul de valori.

Am ajuns în momentul în care prefer liniștea unui apartament gol decât o gură proastă ce nu mai tace, uimindu-mă cu fiecare curând. Când aleg să-mi împart viața cu o femeie, nu-mi doresc s-o țin pe post de bibelou, ci-mi doresc o femeie cu care să pot ieși liniștit în societate. Am ajuns să-mi doresc o femeie alături de care să evoluez intelectual, nu doar sexual. Să mai face câte-un 69 și cu creierele, nu doar cu trupurile.

Așa cum am mai spus – pentru mine, timpul este extrem de prețios, căci am puțin dispoziție și, cu siguranță, n-am să-l acord unor femeie ieftine!