Era mesaj de la Iulia. Ce-o fi fumat de are asemenea impresii? O ignor și mă pun să dorm, încercând, în același timp, să ignor și gândurile ce mă duceau la ea.

       Mă trezesc la 12, când soarele era sus pe cer de ceva vreme. Măcar în weekend să dorm și eu după cum am chef. Primul lucru pe care-l fac este să-mi verific telefonul. Nicio noutate, se pare că a dormit și el odată cu mine. Așa au ajuns oamenii – mai întâi își verifică telefonul și abia apoi se salută de bună dimineața. Tehnologia asta, bat-o vina!

       Îmi era foame, dar în frigiderul meu era ca-n peisajele din filmele western – bătea vântul și se rostogoleau rotocoale. Căcat! Trebuie să mă îmbrac și să mă duc la magazinul de la colț, să-mi iau dracului ceva de mâncare. Și țigări. Ș-o cafea, că mi-e lene să-mi fac. Zis și făcut. M-am întors acasă cu un sandwich, o cafea și un pachet de țigară! Masă de jupân, nu alta!

       Azi n-aveam planuri. De fapt, niciodată n-am planuri, ci mi le fac din mers. Îmi sună telefonul.

– Da, mă! răspund cu gura plină.

– Ce faci, bă? Ai dispărut aseară și ne-ai lăsat de căruță! îmi spune Andrei, unul dintre prietenii mei cu care ieșisem aseară. Măcar ai futut ceva sau ai rămas cu buza umflată?

– Îhî!

– Bravo! Ia zi, azi ce faci?

– Nimic la orizont. Ai idei?

– Ieșim iar?

– Dacă nu intervine nimic, ieșim!

– Bine, mă anunți pe la un șapte, să știm ce facem cu tine.

– Bine, tati! Pa pa!

     Îi închid telefonul și-mi continui masa copioasă. Când să-mi aprind țigara, de nicăieri, ca un tren ma lovit imaginea Iuliei. Ce pula mea se întâmpla?! De când m-am despărțit de tipa pe care chiar am iubit-o, nu mi s-a mai întâmplat așa ceva! Și tot de atunci mi-am promis că n-am să-mi mai las, prea curând, sufletul pe la vreo femeie. Așa-s eu și cred că așa-s bărbații în general – după ce ne-am ars o dată, așteptăm o perioadă bună de timp până să ne înhămăm la o noua relație în care să dăm tot ce avem mai bun. Eu, pentru moment, vreau doar sex, sex și iar sex!

       Ignor iar gândurile ce mă duceau la bruneta aia cu ochi de-un albastru pe care ar fi invidios și cerul. Mă întreb oare cât oi mai putea să le ignor? Până când dau de o altă partidă ce mă va face s-o uit în secunda doi, îmi spun.

        Și dacă nu va fi așa, ce fac? Poate că va fi ultima noapte în care oi fi făcut sex nebun și voi începe să iubesc din nou. Totuși, sper să nu fie așa!