Îmi trăgeam pantalonii când, de sub plapumă, o aud:

– Nu vrei să rămâi până dimineață?

– Nu! Mă duc la mine acasă, dar mulțumesc pentru invitație!

– Mâine e weekend, așadar nu trebuie să mergi la job. Poți rămâne aici, îți pregătesc micul dejun, apoi ești liber să pleci. Sau poate vei vrea să mai rămâi, cine știe?

– N-auzi că nu rămân? Nu mai insista!

       Deja mă deranja insistența ei. Așa-s femeile, îmi spun.

– Ok, ok! Ai grijă!

     Mă ridic de pe pat, mă încalț și plec, lăsând-o în urmă să închidă ușa după mine. Pentru totdeauna, căci, probabil, n-o voi mai întâlni vreodată. Pentru mine, a fost doar o aventură, o altă tipă agățată într-un club alături de care am avut parte de o partidă excepțională de sex. Pentru ea, habar nu am și nici că-mi pasă ce-oi însemna eu.

     Am sunat la taxi și, după vreo trei minute de așteptare, vocea plictisită îmi spune că vine 666 în trei minute. Frate, ce număr! Merg cu dracul acasă, haha! Până vine domnul drac, verific Facebook-ul să văd ce naiba mai e nou prin online. Nimic nou, exact așa cum mă așteptam să fie. Ia uite că vine și taxiul.

– Bună seara!

– Să trăiți, șefule! îmi spune bătrânelul cu șapcă neagră pe cap. 

     Mă gândeam că dacă așa arată dracul, atunci treaba nu e chiar rea.

– Unde mergem, boss?

– În Drumul Taberei, pe Compozitorilor, 10. Mă gândeam că este poliglot – mai întâi m-a luat cu șefule, apoi cu boss. Ce ți-e și cu taximetriștii ăștia!

– E cam scurtă cursa, lași și tu ceva acolo, nu?

– Domnule, du-mă acasă odată! Cum tu muncești pe un tarif anume, și eu muncesc pe un salariu anume și nu-i cer șefului ceva în plus. Fă-ți treaba sau chem alt taxi!

– Gata, șefule! Nu te enerva așa că-i periculos pentru inimă!

     În cele din urmă, a luat-o din loc și ne îndreptat către casă. Am ajuns în mai puțin de 10 minute. I-am dat cu trei lei în plus, să nu zică că-s țăran, deși ar fi trebuit să-i dau o lecție. În fine, la ora aia, numai de lecții de etică n-aveam. Dă-l în mă-sa!

     Ajuns acasă, m-am dus direct la duș, după care m-am pus să dorm, căci îmi cădeau ochii-n gură. Fără să vreau, îmi venea doar imaginea ei, a Iuliei (tipa de la care tocmai plecasem și făcusem sex), în cap. Ceea ce niciodată nu s-a mai întâmplat după ce mi-am tras-o cu una proaspăt cunoscută.

      Când să adorm, îmi vibrează telefonul. Citesc mesajul „Ți-am intrat în sânge. Simt asta!”. Să fie, oare, ultima mea noapte de sex nebun și prima de dragoste? Om vedea!

 

Voi lansa o serie de articole ce se va concretiza într-o nuvelă online, diferită de cartea lansată, disponibilă tuturor. Dacă ți-a plăcut, fii pe fază pentru E02S01. Mulțumesc!