O pot repeta la infinit, o pot scrie pe orice gard, foaie, blog – mărimea contează și face toți banii. Desigur, cei care se află sub medie vor sări ca arși, dar n-am ce să le fac.  Nu toți au norocul altora.

Așadar, dragi femei, când alegeți un bărbat alături de care să petreceți o viață întreagă, să fiți extrem de atente la mărime! Pentru că mărimea face toți banii!

La un bărbat contează mărimea sufletului și a minții. Știu, vă gândeați la alte prostii, dar ce are tipul în pantaloni poate face treabă bună și la 15, și la 16, și la 20 – depinde cât de bine știe respectivul să satisfacă o femeie.

Un bărbat cu un suflet mare va avea loc să te primească și pe tine în el și, fără discuții, să te iubească așa cum doar ai citit ori văzut în filme. Iubirea adevărată, cea sinceră, cea trainică, există, însă este extrem de important ca cei doi oameni să-și încapă unul în sufletul celuilalt.

Un astfel de bărbat chiar dacă nu-și vede capul de treburi, pentru că trebuie să facă bani, își va găsi mereu timp pentru tine. Știe că banii sunt mijlocul, iar scopul este să iubească și să fie iubit de o femeie frumoasă, așa ca tine.

De asemenea, contează extrem de mult mărimea glandului gri, cu circumvoluțiuni, unde se nasc cele mai nebune idei. Ai nevoie de conversații care să te stimuleze intelectual, care să nu se termină după ce îi răspunzi la întrebarea ”Ce faci?” și nu se rezumă doar la politică, fotbal și sex.

Un bărbat bine dotat intelectual este un bărbat care va ști să te respecte, care va avea puterea să-și asume o relație atât cu bune, cât și cu rele. Este unul care nu fuge la primul obstacol și care înțelege că o singură femeie îi poate oferi toată fericirea pe care nu ar fi capabile alte 1000 de femei să i-o ofere.

Să păstrezi bărbatul cu un suflet imens și o minte brici, căci, cel mai sigur, vei ajunge la climax!