Când era mai mică, pe la 16-17 ani, era un fel de rățușca cea urâtă. Astăzi, în prag de 23, îți curg balele când o privești. În trecut, ai refuzat-o, neștiind ce ascundea. Astăzi, te-a refuzat ea, știind ce ascunzi.

Se numește Karma, coane! Și karma asta ne-o va trage tuturor la un moment dat în viață.

Astăzi, perechea aia de sâni te privește amuzată, văzând că ți s-a lipit privirea de ea. Acum ceva vreme, nu te uitai decât în silă, că nu era nimic acolo. Tu te uitai după sâni, nu după bube. E frustrant, nu?

Tot astăzi, cele două picioare lungi, subțiri, perfecte a fi depărtate, calcă tot în drumul lor. Chiar și pe tine, cel care în trecut nu le oferea atenție. N-aveai de unde să știi ce ascunde tipa asta, te înțeleg!

Să mai vorbim și de fund? Hai, doar puțin! L-ai văzut cât este de neastâmpărat, nu? Și când de gândești că acum câțiva ani era aproape inexistent și te amuzai cu amicii. Astăzi, cele două fese se amuză de tine și-ți fac din mână.

Îți fuge sângele prin vene de fiecare dată când o vezi. Înainte îți fugea doar privirea … de la ea! Chiar ți-o trage karma asta!

Cred că aproape fiecare bărbat a trecut prin astfel de experiențe. Unele femei, dintr-o dată și inexplicabil, răbufnesc de frumusețe. Poate că or fi mâncat ceva special pentru asta, habar n-am! Cert este că nu dădeai doi lei acum ceva vreme, iar astăzi ai da toți banii, ba chiar și sufletul, pentru a o avea la braț.

Eh, nu-i nimic, amice! Adună-te! Probabil că ai pierdut atunci șansa de a o mai avea, însă nu te voi opri să încerci s-o dai pe spate! Dar ai grijă, căci s-ar putea să te dea este cu cracii în sus. Nu mai este aceeași fată naivă, ci o femeie în toată firea care știe foarte bine ce este și ce vrea!

Ieri, era Rățușca cea urâtă pe care o puteai avea ușor. Astăzi, este cea mai frumoasă femeie pe care ai vrea-o, însă nu mai este atât de ușor să o ai!

Ține minte un cuvânt – KARMA!