Dacă o iubești și ești sigur că sentimentul este reciproc, atunci nu fi un nemernic! Nu-i oferi doar promisiuni și vorbe goale, ci tot ce ai mai bun. A mai avut parte de nemernici și nu i-au plăcut deloc. Fii primul ori ultimul bărbat real din viața ei și fii așa în fiecare zi, de la prima până la ultima!

Oferă-i iubitei tale clipe unice pe care nu le va uita vreodată, căci merită tot ce-i mai bun, mai sincer și mai frumos. Când iubești asumat și fără pauze, nu va fi greu să-i pui lumea ta la picioare și să fii sigur că nu ți-o va călca în picioare. Lucrurile astea se simt, indiferent de cuvintele rostite.

Fii un bărbat responsabil, unul matur care înțelege că numărul femeilor rămâne un număr, pe când o femeie poate rămâne o viață. Să fii cel care înțelege că iubirea se întreține pentru a fi menținută și se hrănește pentru a deveni mai profundă. Nu fi un nemernic astfel încât și sufletul ei să devină unul călcat în picioare și prea speriat să-și mai recapete strălucirea de odinioară.

Când vei decide să nu mai faci nimic pentru relație, să fii un nenorocit, atunci o vei pierde. Femeia iubită va avea să dispară, chiar dacă o va durea. Își cunoaște prioritățile și încă mai crede într-o viitoare șansă la fericire. Și, de asemenea, să nu te întrebi de ce casa-i goală, căci atunci ai și niște grame de prostie la purtător.

Cartea mea o găsești aici: 
http://bookzone.ro/produs/jurnalul-unui-adam/.

Nu fi nemernic cu perechea de ochi care strălucesc de fiecare dată când te văd, cu cele două mâini care te protejează așa cum pot ele, care-ți țin de cald, care te încurajează să mergi mai departe. Nu fi un nemernic cu buzele ce te sărută cu dor, cu pasiune, cu iubire și ar vrea să nu se mai dezlipească de ale tale vreodată. Nu fi nemernic cu sufletul femeii care te iubește și nu-i aduce furtuni în el!

Fii bărbat frumos!