Dacă tot e luna MAI, fii un bărbat MAI bun pentru femeia cu care împarți patul, bucuriile, supărările și viața!

Fii MAI răbdător când se pregătește să ieșiți undeva, chiar dacă este greu – știu cum este să aștepți câteva zeci de minute să iasă din baie. Înțelege-o că se face frumoasă pentru ea, pentru tine, chiar dacă ție ți se pare că-i trăsnet și nemachiată – așa-s femeile, niciodată nu-s mulțumite!

Fii MAI atent cu ea! Nu te mai împiedica de fiecare obstacol ce-ți iese în cale, căci, la un moment dat, s-ar putea să-i rupi sufletul sub greutatea faptelor tale. Deschide ochii și înțelege-i valoarea, apreciază-i faptele, recunoaște-i meritele – o femeie tratată cu atenție va fi mereu doar în preajma bărbatului ei și nu va căuta în altă parte ceea ce-i lipsește.

Fii MAI sincer! Dacă tot e luna lui MAI, fii și tu MAI responsabil și spune-i adevărul și numai adevărul – minciuna are picioare scurte și când te va prinde, te va arde … la suflet. Știu că ai și tu secretele tale și le poți păstra, dar când vine vorba de voi doi, de relația voastră, fii un bărbat care-și asumă faptele. Dă-i sinceritate și o vei primi înapoi!

Fii MAI creativ! În special, în pat. Mai schimbă ritmul, pozițiile, refuzurile de a coborî acolo unde-i place ei. Dă-i plăcere de trei ori MAI mare decât cea pe care i-ai oferit-o până acum. De ce? Pentru că, sunt aproape sigur, o merită. Stai liniștit, nu-ți va rămâne datoare – am observat că femeile oferă fără să pună în balanță astfel de lucruri.

Sărut-o MAI des, îmbrățișeaz-o MAI strâns, vorbește-i MAI frumos, ia-i flori și ciocolată măcar în MAI, pentru a fi un iubit MAI bun. Bărbate, hai să transformăm luna MAI în luna în care noi suntem MAI buni pentru femeile cărora le sclipesc ochii ori de câte ori ne văd!