Dragă femeie, cum stai cu sufletul?

Dragă femeie, cum stai cu sufletul? Ești fericită sau nu te poți opri din plâns? Crezi în tine sau te desconsideri de fiecare dată când te privești în oglindă? Iubești și ești iubită sau ai încetat să mai crezi în iubire? Ai totul sau îți lipsește totul?

Spune-mi, te rog, ce simți.

Draga mea, nu uita că cea mai importantă persoană ești chiar tu! Nu lăsa pe nimeni să-ți fure zâmbetul de pe chip, sclipirea din ochi și speranța din suflet! Tu ești puternică, femeie, atât de puternică încât suporți dureri inimaginabile, pentru noi, bărbații, cum ar fi cele ale nașterii. Acum multă vreme, am făcut cea mai bună alegere din câte puteam face – ți-am dat o coastă pentru a exista, iar tu mi-ai oferit fericirea.

Nu te desconsidera pentru că nu-ți văd toți frumusețea. Nici nu contează să ți-o vadă toți, ci doar câteva persoane care vor avea un rol extrem de important în viața ta. Găsește un singur bărbat care te iubește până dincolo de cer și vei cunoaște fericirea. Oamenii-s superficiali și răutăcioși – au uitat că pot urca pe trepte și fără a trage pe cineva înapoi. De-a lungul timpului atât bărbații, cât și femeile, vor încerca să te tragă înapoi. Tu să te ții bine, să fii hotărâtă și să ajungi acolo unde ei nu vor ajunge niciodată – să te împlinești.

Învață să accepți și tristețea ca parte din viața ta. Vei trăi momente de glorie, dar și momente de singurătate extrem de apăsătoare. Din cele de glorie să înveți să ai încredere în tine, iar din cele de singurătate să înțelegi că viața-i sinusoidală, că răul vine, dar depinde doar de tine să-l înlături. Nu aștepta salvarea din exterior, căci s-ar putea să îmbătrânești privind pe geam după ea. Să știi că timpul nu-ți este cel mai bun prieten, așadar să nu aștepți ca el să-ți rezolve problemele. Timpul, cred eu, este cel mai nemilos individ din câți există.

Să iubești, draga mea, fără teamă. Bărbații-s diferiți și niciodată nu vei ști când te va lovi norocul. Dacă nu încerci, nu vei avea. Dacă nu plângi, nu vei învăța să apreciezi. Dacă nu suferi, nu vei ști că răul doare și, poate, neștiind, vei fi tentată să-l înfăptuiești. Despre rău vorbesc. Dacă nu te dezamăgește măcar un bărbat, cum ai putea să te simți norocoasă când îl vei întâlni pe cel al vieții tale? Iubirea nu-i doar lapte și miere. Din când în când, îți mai amărește viața, dar, am încredere, că vei găsi un alt borcan de miere și o altă sticlă de lapte care să-ți îndulcească zilele.

Dragă femeie, nu-ți pierde sufletul! Într-o zi, cumva, cândva, undeva, va veni acel bărbat pe care-l aștepți acum atât de nerăbdătoare!