Jur că m-am săturat de lamentările tale de căcat!

Toţi suntem nişte porci. Zici că eşti rudă cu Elena Cârstea şi zici că pe tata îl chema Gioni şi pe mama Joiana, iar eu nu m-am născut la maternitate, ci într-un grajd şi am supt, nu de la doi sâni, ci de la vreo şase. M-ai auzit pe mine grohăind şi m-ai văzut scormonind prin pământ? Şi de când porcii au iubite-oameni? Hai, nu fi zoofilă şi termină cu prostia asta!

Toţi suntem la fel. Anatomic, da, dar doar atât. Nici măcar ce-avem între picioare nu seamănă, nici modul în care ne creşte părul pe piept nu seamănă, aşa că tu chiar crezi că noi, bărbaţii, suntem toţi la fel? Ori nu ai avut vreun bărbat prin preajmă şi ai auzit de la nişte frustrate, ori eşti una dintre frustrate. Nu fi naivă şi termină şi cu prostia asta! P.S.: nici măcar gemenii univitelini nu sunt la fel!

Suntem insensibili. Ce-i drept, plângem mai greu când vedem că Leo moare ca fraierul, dar asta nu înseamnă că suntem insensibili. Poate că nu pe toţi ne impresionează surprizele Andreei Marin. Dar, când bărbatul de lângă tine te protejează şi te ascultă cum ţi-ai rupt colanţii preferaţi, tot insensibil este, a?

Toţi bărbaţii înşală. Pe tine, aşteptările tale şi sunt sigur că mai ai câteva puncte de adăugat. Ce-i drept, unii înşală, alţii nu. Dar o spui de parcă infidelitatea este sinonimă cu purtătorul de penis şi fuge mai ceva ca dracu’ de tămâie de cele care au vagin. Am înţeles că femeile sunt vaccinate împotriva acestui virus numit infidelitate. Ce noroc pe voi!

Ce-mi place cum le ştii tu pe toate, mai că mi-aş înlocui enciclopedia cu tine!

Dragă femeie, nu te iau la mişto, ci doar încerc să te scap de concepţii total greşite şi de clişee de căcat!