Acum câteva zile mi-ai spus că vrei să mi-o pui. Să ştii că m-ai făcut să te doresc aprig, Adam! Modul în care mă amăgești cu vorbe incitante mă omoară! Vorbele ce pentru unii ilustrează păcate sunt hrana noastră conjugală de zi cu zi. Am nevoie să-ți simț bărbăția la orice oră din zi și din noapte, oricât de mult, de divers, de intens.

Îţi cunosc slăbiciunea și știu cum să te atrag lângă mine. Mă ating provocator, îmi unduiesc spatele și gem de plăcere în fața ta. Tentația de a stă departe este prea mare și se vede că mă dorești după felul în care mă sorbi însetat din priviri.

Nu poți să-mi reziști, recunoaște! Te văd într-o transă intensă, în care amalgamul de senzații îți invadează mintea cu fiecare mișcare pe care o fac pentru a te simți cât mai înăuntru. Îți simț sexul încordat adânc, iar gâfâiala puternică îți trădează supunerea. Încerci să te temperezi înșfăcându-mi pielea cu poftă, trăgându-mă de păr, provocând orgasme, schimbând poziții.

Nu sunt femeia fatală! Sunt cea care știe cum să aprindă un bărbat, să-i trezească poftă de a se înfrupta întâi din caracterul ei și abia mai apoi din fizic, să-l întărâte cu cele mai erotice idei ce îi pun în valoare calitățile. Femeia care știe să pătrundă în mintea lui și să-i stârnească atât sinapsele la o cafea în oraș, cât și libidoul alături de un vin bun în pat.

Îmi place reacția ta atunci când te invit să mă ai de la spate și zâmbetul satisfăcut de după. Ştiu că asta îți excită toate simțurile, te face să transpiri și să atingi apogeul plăcerii. Mă las dominată, îți lași urmele pe coapse și șolduri, mă strângi până pielea îmi devine vineție.

Adam, îți posed simțurile și sunt doar a ta! Hai să mi-o pui!

P.S.: te-ai jucat tu cu mintea altor femei, dar eu ţi-am intrat în suflet!