Pălăvrăgeală, Andra, pălăvrăgeală. Toate femeile sunt un trofeu la un moment dat, nu scapă niciuna. Şi tu eşti trofeu pentru toţi viitori tăi bărbaţi, căci atunci când bărbaţii văd o femeie, prima data o trec prin filtrul ochilor – sâni, cur, faţă, alea, alea. Iar unul va alege la un moment dat să îşi materializeze trofeul în iubită, soţie. Ştii foarte bine că niciun bărbat nu se va îndrăgosti prima data de mintea unei femei şi nici nu se va imagina lângă ea o viaţă. Mă rog, nu cei pe care-i preferă majoritatea femeilor, c-or fi şi sapiosexuali, dar mai ai nevoie şi de acţiune, nu doar de vorbe pline de inteligenţă. Alea-s bune în perioada aia a lunii.

Orice femeie este, la început, un trofeu de agăţat pe perete, de tăvălit prin pat, pe jos, pe blatul din bucătărie, pe pian, pe masă, pe canapeaua din sufragerie, prin cadă, prin duş. Şi oricărei femei îi place să fie tăvălită cât mai bine, să fim serioşi. Şi vă place să fiţi trofee, doar că vă doriţi să fiţi ultimul trofeu, marele premiu.

Trofeele diferă între ele, unele sunt din fier, altele din bronz, unele din argin, şi prea puţine din aur. Unele sunt micuţe, altele medii, unele sunt extrem de impunătoare. Nu seamănă unul cu altul. Şi orice bărbat caută trofee, căci testosteronul te îndeamnă să concurezi şi cu propria persoană, şi cu alţii, să-l consumi, să faci dracului ceva cu el, nu să-l aduni într-un butoi.

Bărbaţii sunt vânători, femeile vânat – e o lege ce probabil că nu se va schimba niciodată. Aşa te-am văzut şi eu la început: înaltă, ţi-am dat notă măricică pentru fund şi sâni, am simţit că trebuie să fim piele pe piele, geamăt şi euforie. Purtai o rochie tăiată în lateral şi-ţi vedea pielea şi voiam să mă înfig în ea, să muşc din tine, centimetru cu centimetru. Ăsta e adevărul, ştii că aş putea să îmbrac frumos cuvintele şi să par dat naibii, dar nu vreau. Epoca în care-ţi prima data îţi cânt serenade sub balcon, în care-ţi fac curte a trecut. Acum cântăm împreună, la mine sau la tine, venerând dormitorul, şi-ţi fac pielea de găină.

Ştii că iubesc femeia, dar nu este nimic rău că femeia este trofeu, la un moment dat. Toate femeile îşi vor întâlni campionul la un moment dat, dar şi pentru el femeia cu care împarte o viaţă, nu doar patul, a fost cândva un trofeu.

Pur şi simplu, etapa asta nu o poţi sări.

Hai, dă drumul la muzică şi treci aici!

Andra vorbea ceva de trofee, de golănci aici – Fii golancă, nu trofeu.