Andra s-a gândit ea şi s-a decis să mă informeze că ştie ea ce ştie, dându-se mare ca de obicei.

Ok, eu ţi-am spus că e pălăvrăgeală. Ştii ce fac acum? Râd şi râd ai naibii de tare! De ce? Ei, când oi creşte eu şi oi merita tu, ţi-oi spune.

Dar până atunci sunt dator să-ţi mai explic nişte lucruri. Aşa cum sunt, nu cum vrei tu să fie. Ţi-am zis că e dezastru la mine-n casă şi sper să intuieşti de ce. Şi tu-mi vorbeşti de femeia mop când ştim amândoi că eşti prinsă de un trecut ce nu-ţi dă pace, ci doar două sticle de vin şi ceva de mâncare. Şi el stă la coadă nu, tot tu-l alegi? De aia tot alegi o singură persoană, că ai coadă la uşă?

Hai să lămurim ceva. O femeie după ce face sex, după ce-şi termină (sau extermină?) bărbatul, după ce trece de la erotic la cele lumeşti, după ce bărbatul coboară de pe muntele lui Venus, are nevoie de-un prieten cu care să-şi împartă cele bune şi cele rele. Fie că e mop, fie că este inteligentă – oamenii ai nevoie să se descarce şi sexul nu este mereu cel mai bun trăgaci pentru a-ţi expulza frământările.

Dar nu ai de unde să ştii aşa ceva pentru că eşti pornită să domini ceva ce nu este de dominat. Eu nu caut să domin şi ştii de ce? Toate încercările de a domina oameni, populaţii întregi, au fost sortite eşecului într-un fel sau altul. Am învăţat lecţiile ce trebuiau ştiute ca pe Tatăl nostru.

Sunt domn, Andra, sunt domn. Şi dacă sunt domn, nu mă lua de prost. Şi tot pentru că sunt domn atunci când intru pe uşă, îmi las la intrare orgoliul aşadar genunchii îmi rămân fermi şi n-ai decât să-ţi perii părul. Şi aroganţa tot acolo mă aşteaptă pentru ziua următoare şi-mi place să stau în boxeri prin casă, aşadar pantalonii nu au cum să mă strângă. De parcă n-ai ştii!

Ah, şi nu-mi place mângâierea, mie-mi place să simt ceva, puţin mai hard, nu tamponat cu Lenor sau Cocolino. Ori pui mâna serios, ori eşti liberă. Femeile vor spune că-s dobitoc, dar dacă bărbatul lor ar apela la Cocolino, ar mai fi atât de fericite?  Deci, iar nu vorbim de vreo femeie mop.

Şi nu-mi place carnea de gâscă (nici nu ştiu dacă se mănâncă), mie-mi place carnea de femeie cu atitudine, aia pe care tu ar trebui să o cunoşti bine, da’ ai tu plăcerea de a veni cu fierăstrăul şi să încerci să-mi tai craca de sub picioare. Ia-ţi măcar ceva electric, poate aşa ai mai multe şansă să obţii ce vrei. 😀

Sunt mulţi bărbaţi care latră la alţi bărbaţi cât să intre în graţii şi multe femei care se cred prea femei ca să prostească restul de bărbaţi care nu latră. Înţelegi tu, draga mea?

P.S: Ştiu cum dansezi, aduc masa şi dăm drumul la muzică?

P.P.S: Nu mă lua de prost dacă vezi că sunt domn. Şi nici nu te da în stambă. Kisses? No, whiskey please!