Nu este obligatoriu ca bărbatul să fie frumos, ci îngrijit şi puţin mai frumos decât dracu’. Frumuseţea trece, muşchii se atrofiază, părul cade, ce-ai în pantaloni devine din ce în ce mai neascultător – este povestea timpului pentru fiecare dintre bărbaţi.

Dar pentru un bărbat este obligatoriu să-şi respecte femeia şi aici nu este loc de condiţii. Dacă nu merită respectată, las-o cu bun simţ, iar dacă-ţi dă toate motivele să o respecţi, să nu dea ăla cu coarne să uiţi! Şi nu o respecta doar în public, de ochii lumii, ci respect-o şi acasă, în bucătărie, în sufragerie, în baie, în dormitor. Respect-o aşa cum te respecţi pe tine! Respect-o suficient încât ea să se simtă egala ta, nu accesoriul pentru care prietenii tăi n-au dubii în privinţa orietării tale sexuale.

Să se asigure că femeia ta este fericită cu el şi prin el. Cu cât mai multe orgasme, cu atât mai bine. Şi clitoridiene, şi vaginale, şi intelectuale. Când femeia de lângă un bărbat zâmbeşte larg, nu mai contează că el este puţin mai frumos decât dracu’. Pentru ea este cel mai bun bărbat care i se putea întâmpla, prinţul pe care l-a găsit după ce a sărutat mai multe broaşte.

Un bărbat trebuie să facă o femeie să se simtă femeie şi, cu siguranţă, nu va conta că este doar cu puţin mai frumos decât dracu’. Nu trebuie să o lase să-şi irosească timpul, tinereţea, frumuseţea cu el, să o ţină în priză, bărbatul fiind curentul ce-i trece prin tot corpul – de la degetele picioarelor, până în creştet – este ceea ce face o femeie mai femeie. O femeie, şi printr-un bărbat adevărat, devine o minune-n viaţă.

Un bărbat trebuie să fie mâna ei de ajutor în viaţă, dar doar atunci când îţi cere. Să nu o acopere cu o grijă excesivă, doar e majoră, vaccinată şi este o femeie, nu o puştoaică aiurită. Iubeşte-o bine dozat, nu o sufoca cu flori, ciocolată, cuvinte dulci, promisiuni ce nu se vor materializa niciodată, cadouri – o femeie mai are nevoie să mai şi respire aerul ei, nu doar al tău.

Dacă o faci să se ciupească pentru a se asigura că e adevărat ce trăieşte, vei rămâne şi-n patul, şi-n sufletul femeii.

În fine.

Frumuseţea nu te face mai bărbat şi nici nu face o femeie mai fericită. Dacă eşti ca proaspăt scos din cutie, dacă-ţi funcţionează bărbăţia optim, dacă zâmbetul tău pune-n umbră soarele, dar mintea aia nu-ţi lucrează mai deloc, vei avea pipiţe, dar nu femei. Şi de, şi pipiţele ălea au nevoie de fericire.

Un bărbat trebuie să se facă dorit şi atunci când femeia nu mai vrea nimic, dar să poate să fie totul atunci când femeia lui vrea totul. Să fie pata de culoare din viaţa ei, nemernicul din dormitor, lumina din bezna ei, cea mai bună cafea de dimineaţă, cel mai aşteptat moment când se lasă seara.