tumblr_mf2p0kNWQL1rfpyh2o1_500

Sunt mulţi bărbaţi care au impresia că femeia le aparţine, că ea este o proprietate de care ei se bucură asemenea copiilor care au primit o jucărie nouă. Femeia nu este o jucărie, ci un suflet de care alegi dacă ai sau nu grijă – iar dacă o vrei lângă tine mizează pe prima variantă. Nu fi mitocan! Ea nu-ţi aparţine, nu există „mea” decât atunci când spui „iubita mea”, în rest ia-ţi gândul că-ţi aparţine. Să nu uiţi că ea a ales să fie a ta, nu tu ai ales să fie a ta. 🙂

Pe femeie nu o cumperi de la piaţă sau din vreun magazin de produse universale. Nu-ţi faci credit la bancă pentru a cumpăra o femeie şi aici mă refer la cele care nu-şi vând trupul pentru bani. Nu există o bursă a femeilor, unde sunt tranzacționate ca nişte bunuri oarecare. Există o bursă a sufletului, a minţii care-ţi poate dicta că nu este potrivită pentru tine şi te va îndemna să pleci frumos, să-i mulţumeşti pentru timpul petrecut împreună.

Femeia nu este la cheremul unui bărbat, aşa cum nici bărbatul nu este la cheremul ei. Principalul ei loc ar trebui să fie la tine în suflet şi în pat, nu în bucătărie printre oale şi cratiţe. Îi stă mai bine dezbrăcată, cu pielea ei caldă la tine în braţe şi sărutările tale descoperindu-i trupul, decât să poarte un amărât de şorţ. Mai intâi vă hrăniţi sufletele, apoi trupurile.

Tu, bărbate, nu eşti comandant de oşti, aşadar încetează să-i comanzi! Armata nu mai este obligatorie, iar pacea este cu mult mai benefică decât războiul – pacea din lumea voastră, nu cea mondială. Şi nu o mai trata ca pe-un produs achiziţionat de la vreun magazin de cartier.

Femeia, cel mult, este un monument al dragostei, al fragilităţii, al pasiunii, al dorinţelor, iar tu fii UNESCO-ul ei!

Dacă simţi că este potrivită pentru tine, fii bărbatul pe care şi-l doreşte!