74be1_sweet-cute-love-couple-boy-and-girl-1920x1080
    În sfârșit, ajungem acasă. Suntem osteniți de drumul chinuitor cu trenul, dar sufletele ne sunt pline de fericire. Doi oameni care se iubesc nu pot fi nefericiți atunci când sunt la o respirație distanță unul de celălalt. Le este suficient cel de lângă pentru a atinge acest orgasm al fericirii. Așa suntem și noi. Pentru cât timp, nu știm și nici nu ne interesează – trăim orice împreună, dispuși ca acel ceva să țină o viață sau o secundă.
     Ea este ca un vin vechi – de nepreţuit! Îmi încântă văzul cu formele sale când line, când abrupte, mirosul cu parfumul său fin ce-mi inundă gândurile, gustul cu pielea ei fină, mirosind a dorință. Îi cunosc fiecare centimetru din corp, căci i-am sărutat fiecare ungher. I-am lăsat urma buzelor mele chiar și pe suflet, pe tălpi, pe frunte.
     -Am citit azi o chestie interesantă, îmi spune. Era o afirmație a lui Steinhardt care spunea că omului de astăzi îi este foame de iubire și de sens.
     -Are sens. Și dacă aș sintetiza întreaga lui afirmație, m-aş rezuma la o singură întrebare pe care ne-o punem aproape toți: de ce iubim persoana de lângă noi?
     -Ai dreptate. Și eu m-am întrebat la începuturile noastre de ce mă simt lipită de tine ca un scaiete.
     -Şi? am întrebat-o curios.
     -Nu am găsit un răspuns clar. Am găsit doar un gol un stomac gândindu-mă că te-aş putea pierde, că aș putea asista la trecerea în cealaltă lume a sentimentelor noastre atât de vii. Mă îngrozește gândul că aș putea suferi din nou, deși știi că nu sunt o femeie slabă. Dar durerea sufletească este cea care se vindecă cel mai greu și, din păcate, nu poți lua nicio pastilă care să-ți mai aline din chin.
     -Totuși există un leac ce te ajută să scapi mai repede de o asemenea durere, îi spun.
     -Care?
     -Dezamăgirea. Când celălalt de dezamăgește, te doare puțin mai tare dar îți trece mai repede.
     -Și mi-ai prescrie un asemenea medicament?
     -Evident că nu, îi răspund, în timp ce fruntea i se descrețea ușor-uşor.
     -Ți-e foame?
     -Nu, căci sensul nu îl mai caut, iar tu îmi oferi suficientă iubire încât să nu fiu flămând.
Jurnalul unui AdamCartea Jurnalul unui Adam – click pe poză pentru comandă!